IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездно модно дефиле под Айфеловата кула

5 октомври 2021 18 00

Шоуто на L'Oreal включваше Камила Кабело, Амбър Хърд, Хелън Мирън и много други

Снимка: Getty Images

Айфеловата кула е една от най-известните забележителности в света и е символ на Париж. Под нея хиляди туристи се снимат всяка година, независимо дали сме в пандемия или не. След като коронавирусът започна леко да отстъпва назад под натиска на ваксинацията, сега Айфеловата кула е много по-достъпна за всички нас.

Преди няколко дни обаче не само тя привличаше погледите в Париж. В столицата на модата се състоя едно улично дефиле, което със сигурност заслужаваше внимание. Организатор беше L'Oreal, а вместо модели, по подиума се разходиха няколко известни личности. Имена като Камила Кабело, Хелън Мирън, Амбър Хърд, Кат Греъм и Катрин Лангфорд бяха сред дамите, които показаха новата колекция на марката.

24-годишната Камила използва социалните мрежи, за да се похвали, че вече е в Париж, споделяйки снимки от разходката си. „Enchante“, написа тя, което в превод означава „приятно ми е да се запознаем“.

Дефилето на L'Oreal беше тематично за женското овластяване и промотираше новата програма на марката, носеща името „Обединение срещу уличното насилие“, което се стреми да се бори срещу уличното насилие, от което жените страдат всеки ден. Тази година бележи и 50 години от слогана на L'Oreal „Защото имаме значение“.

„Тази година Le Defile ще бъде забележителна платформа за овластяване на жените, предавайки силно послание за самочувствие и нарушавайки конвенциите на типичните дефилета, като ще покани обществеността да се присъедини към програмата „Изправи се срещу уличния тормоз“, заяви в изявление президентът на марата Делфин Вигие-Ховас. Той допълни, че дефилето ще е като празненство за жените и феминизма, както и за всички, които споделят тези възгледи.

Вижте кои дами и господа се разходиха под Айфеловата кула

Кат Греъм

Кат Греъм. Снимка: Getty Images

Хелън Мирън

Хелън Мирън. Снимка: Getty Images

Николай Валду

Николай Костър-Валду. Снимка: Getty Images

Амбър Хърд

Амбър Хърд. Снимка: Getty Images

Катрин Лангфорд

Катрин Лангфорд. Снимка: Getty Images

Камила Кабело

Камила Кабело. Снимка: Getty Images

Айшвария Рай

Айшвария Рай. Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари