IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода есен 2021 – на какъв костюм заложи принцеса Софи?

18 октомври 2021 16 30

Той е на известна британска дизайнерка

БГНЕС

Есента е преходен сезон, в който трябва да имаме подходящи дрехи за времето, в което сутрин е доста хладно, а през деня, особено в офиса, по-приятно. А и докато не падне сняг навън, не е хубаво да се навличаме твърде много. Ето защо един костюм от панталон и сако, под което има памучна блузка с дълъг или къс ръкав, са напълно достатъчни, разбира се, в комбинация с любимото палто. Именно на такъв наскоро заложи принцеса София, посещавайки Кралския колеж в Хемпшир.

Графинята на Уесекс, която има доста натоварен график в последно време, показа, че държи на известен британски дизайнер. Облечена с тъмнозелен костюм от сако и панталон, тя бе посрещната с духов оркестър. А модните експерти на Острова веднага отбелязаха, че той е на Виктория Бекъм, при това от по-стара нейна колекция.

Макар костюмът вече да не е в наличност в модната къща, сакото „Patch Pocket“ може да бъде открито във Великобритания, но от плата туид.

„Поздравления за костюма на графинята“, „Този цвят ѝ отива!“, коментират последователи на британския кралски двор под снимките, споделени в Instagram.

От Бъкингамския дворец посочват, че като главен полковник на Кралския корпус на армейската музика, принцесата е имала частта да открие новия корпус към висшето учебно заведение. С вдигането на знамето му, тя е отбелязала откриването на сградата.

Междувременно кралски биографи отбелязват, че графинята на Уесекс се е появила със същия костюм през 2020 г. Подобно на Кейт Мидълтън, тя обича да носи дрехите от гардероба си неведнъж, като с времето ги рециклира.

В края на миналата седмица принцеса Софи посети училище в Лондон, за да насърчи кампания за детското зрение сред подрастващите. Именно за този свой ангажимент тя носеше също сако, но този път панталонът ѝ бе в по-светъл тон на зеленото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари