IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър бори зимния студ по бански

14 декември 2021 09 00

Моделката избра да смени обстановката и снега

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър се бори със зимния студ по най-добрия възможен начин – по бикини. На плажа, някъде на топло.

Преди няколко дни моделката сподели серия от снимки от скорошното си пътуване до по-слънчевите места на планетата. Хейли не издаде точно къде е била, като описанието под публикацията беше съставено само от емотиконки на палма и сърце. Засега не е ясно и дали моделката не е била на плажа заради нова фотосесия, или е решила да се стопли преди началото на коледните празници.

Каквато и да е причината за поредното ѝ пътуване, Бийбър отново успя да впечатли с тяло и избор на бански. Макар лятото при нас да е доста далеч, това не ни пречи да събираме идеи за следващите ни покупки за плажа. Хейли избра лилав бански от две части, който се отличаваше с висока талия и много тънки презрамки. Върху него моделката облече червено парео с дълъг ръкав. За да покаже, че все пак зимата е действащият сезон в момента, Хейли сложи и червено-бяла плетена шапка.

На следващите снимки се вижда, че г-жа Бийбър е в компанията на съпруга си Джъстин, както и тяхна обща приятелка. В колекцията Хейли дебютира и новата си прическа за плажа, която се състои от два плетени кичура, спускащи се от двете страни на лицето ѝ. Към всичко това беше добавена и снимка на пълна луна.

Въпреки че мястото на ваканцията остава мистерия, моделката прекара малко време в Маями по време на събитието Art Basel миналия месец. Тогава тя участва в шоу на Saint Laurent, носейки флорален костюм с повдигащо деколте. Тоалетът също беше доста оскъден за зимата, което ни навява мисълта, че Хейли по никакъв начин не иска да се завръща към студените щати на Америка.

Колкото и да се наслаждава на младоженския живот и постоянните ваканции, г-жа Бийбър явно вече започва да мисли и за деца.

В петък, 10 декември, се появи новото ѝ видео в YouTube, където тя говори с колежката си Роузи Хънтингтън-Уайтли за майчинството и отглеждането на деца. Хейли призна, че не знае нищо по тези теми, но някой ден би желала да има потомство от съпруга си Джъстин Бийбър. Хънтингтън-Уайтли, която съвсем скоро ще роди второто си дете от Джейсън Стейтъм, изглежда като добър пример, който младите звезди могат да последват.

Според Роузи, Хейли ще бъде страхотна майка, но я посъветва да бъде мила към себе си и да не се критикува строго. „Бъди нежна към себе си, защото работата е трудна независимо дали си оставаш вкъщи при децата или продължаваш да работиш. Нагърбваш се с доста неща“, казва още моделката. Тя допълва, че е много важно Бийбър да следва инстинктите си и да не чете всяка критика, която се пише за нея в медиите.

„Не слушай какво казват хората. Не се опирай и на множество съвети“, съветва още Роузи. Тя благодари и на дамите в живота си, които са ѝ помогнали по време на двете бременности.

Това не е първият път, в който темата за деца възниква в дискусии със семейство Бийбър. Двойката, която се ожени на два пъти през 2019 година, не крият, че искат да имат деца, но признават, че все още не бързат с тази крачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари