IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни пуловери: Дейвид Бекъм показа подкрепата си към Виктория

19 декември 2021 13 30

Той се появи с дреха от колекцията на Spice Girls

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ето това е пуловер, подходящ за всеки фен на Spice Girls.

Преди няколко дни Дейвид Бекъм показа, че е напълно готов за студеното време във Великобритания, обличайки топъл пуловер, който имаше специална връзка със съпругата му Виктория. Футболистът позира за снимка със синя плетена блуза, върху която бяха изобразени бели снежинки и заснежена планета Земя. Около кълбото се виждаше надпис, който гласеше Spice World.

Позирайки до съпругата си Виктория, с която са женени вече 22 години и имат четири деца, Дейвид заяви, че винаги е бил фен на Spice Girls. „Да, аз съм фен, Виктория Бекъм и Spice Girls. Коледните пуловери вече са в продажба“, написа Бекъм под снимката.

Феновете веднага харесаха блузата, като футболистът получи поздравления от съпругата си и колежката ѝ Ема Бънтън. „Най-добрият коледен пуловер“, написа изпълнителката, а Виктория Бекъм добави „Ето това е коледен пуловер, г-н Бекъм!“. Тя сподели още една снимка на съпруга си, на която той позира сам и показва с гордост новата си придобивка.

Зимният пуловер е част от колекцията на Spice Girls и се продава в официалния им сайт. Феновете могат да се сдобият с дрехата срещу 55 паунда, което се равнява на 70 долара. Освен със синия пуловер, през зимата може да се топлите и с шапка, върху която е изписано името на групата или пък блузи с дълъг ръкав, на които са застанали всяка една от дамите – Виктория, Ема, Гери, Мел Си и Мел Би. В сайта ще намерите и още много артикули, които празнуват 25-тата годишнина от създаването на Spice Girls.

Въпреки че Виктория Бекъм реши да не се съчетава със съпруга си този път, двамата са известни със своите еднакви тоалети през годините. През 1999 година те привлякоха вниманието с кожените си дрехи. „По това време ми изглеждаше като добра идея. Наистина“, казва Виктория пред Джими Фалън. Тя допълва, че тогава все още не е знаела много за модата и просто е искала да се забавлява със съпруга си.

Футболистът и дизайнерката се появяват с еднакви бели тоалети и по време на филмовите награди на MTV през 2003 година. „Наистина ми се иска да имам куража да го направя и сега. Мисля, че колкото повече навлизаш в индустрията и колкото повече остаряваш, ставаш все по-малко наивен. Тогава не знаехме нищо за модата и не ни пукаше. Искахме да се забавляваме и затова обличахме тези дрехи“, казва още Виктория.

По случай 22-ата им годишнина от брака Дейвид сподели колаж от снимки, на които той и съпругата му са в еднакви тоалети. „22 години по-късно, все още в еднакви тоалети. Честита годишнина, обичам те безкрайно много и ти благодаря, че ме дари с невероятни деца, за да можем всички заедно да носим еднакви дрехи“, написа футболистът.

Дейвид и Виктория се женят на 4 юли 1999 година в Ирландия. По това време 4-месечният им син Бруклин е момчето, което носи пръстените. По-късно в семейството се раждат още три деца – Ромео, Круз и Харпър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари