IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид се завърна към Victoria's Secret с нова кампания

13 януари 2022 08 40

Моделката се снима за специалната колекция за Свети Валентин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свети Валентин може да е чак след месец, но никога не пречи да започнем с планирането му отрано.

На 11 януари от Victoria's Secret пуснаха своята годишна колекция за празника на влюбените, в която бяха включени няколко известни модели, сред които беше и Бела Хадид, която съвсем наскоро официално се завърна към марката. Към нея се присъединяват Палома Елсесер, Юми Ну, Адут Акеч и други.

Хадид се присъедини отново към Victoria's Secret през декември, превръщайки се в едно от лицата на новата инициатива VS Collective заедно с Приянка Чопра, Хейли Болдуин, Наоми Осака, Адут Акет, Палома Елсесер и Меган Рапино. „Това, което ме накара да се върна, беше доказателството, че зад кулисите Victoria's Secret наистина се беше променила“, казва моделката по това време пред Marie Claire.

Тя допълни, че трудно е взела решението след дълго обмисляне. Хадид обяснява, че вече шест от седемте членове на борда на марката са жени, като са съставени и нови протоколи относно фотосесиите.

Говорейки за фотосесии, да обърнем внимание на тази за Свети Валентин. Бела сподели няколко кадъра от зад кулисите, засилвайки интереса на своите фенове. 25-годишната моделка показва невероятната си фигура, носейки червено бельо и чорапогащи, излегнала се на червен диван в градина.

Блестящият външен вид на Бела включва копринен червен сутиен с дебели бели презрамки, върху които е изписано името на марката с черни печатни букви. Тя го съчета с прашка в същия цвят с висока талия, която отново беше с дебели ластици, качени на бедрата на моделката. Сестрата на Джиджи Хадид носеше блестящ бял колан около плоския си корем с тиранти, захванати за прозрачните си червени чорапи, върху които беше избродирано логото на Victoria's Secret. Тя завърши оскъдния си ансамбъл с отворени бели токчета, които се закопчаваха около глезените ѝ.

Косата на Бела беше разделена на две, а моделката позираше върху червен кадифен диван, който беше поставен пред дърво. Малко по-късно той беше преместен на ново място и покрит с бръшлян, докато Хадид добави масивна червена панделка на главата си.

Въпреки че демонстрира по-разкриваща визия на дивана, звездата на модния подиум носеше и закачлива карирана пола в червено, черно и бяло. Изглежда, че Бела си прекарва страхотно на снимките, като на един от публикуваните кадри се вижда как тя се усмихва до уши, прегръщайки фотографката Зоуи Гросман.

В понеделник Хадид проговори пред E!News относно решението си отново да се присъедини към известната марка бельо след скандалите със сексуално насилие. Шефът на маркетинговия отдел Едуард Разек беше обект на критики през 2018 година, след като каза пред Vogue, че в модните дефилета на Victoria's Secret не трябва да бъдат включвани plus-size модели или трансджендъри. Според него, това ще премахне фантазията, която всички потребители имат относно марката.

Бела споделя, че в периода, в който е била далеч от Victoria's Secret, е успяла да порасне и да избере да бъде в една среда, в която се чувства уверена и защитена. След промените в марката, Хадид получава тази сигурност и затова се връща.

„Не знам дали хората осъзнават точно колко неудобно е да снимаш реклами по бельо, но е много неудобно. Но сега Victoria's Secret направиха всичко възможно, за да ни осигурят сигурност и удобство, показвайки че наистина ги е грижа за нас“, казва моделката пред E!News. Тя допълни, че марката вече няма да бъде ръководена от мъж, който да определя как да се чувстват жените.

Понеделник беше и денят, в който майката на Бела – Йоланда Хадид – отпразнува своя 58-и рожден ден. По този повод моделката сподели няколко снимки в социалните мрежи, започвайки с черно-бяла, на която Йоланда е прегърнала двете си момичета – Бела и Джиджи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Православен ( преди 2 години )
Бих и дал да ме опъне с един ***, ако ня бях гей.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
тея за какви се мислят .. тези които се величаят ще бъдат смирени
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )