IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа победи студа със стил

6 февруари 2022 16 30

Певицата преподава модни уроци

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тази зима не ни разочарова откъм сняг и ниски температури. Макар покрай Коледа и Нова година отново да липсваше бяла покривка, то януари ни предложи всичко, от което имаме нужда за една приказна зима. Макар да се наслаждаваме на красивите гледки, студеното време ни предлага няколко предизвикателства, като най-голямото от тях е да намерим подходящ тоалет, с който да ни е топло и удобно.

За наше щастие, Дуа Липа дойде в точния момент със своето предложение за зимен ансамбъл. В социалните мрежи тя публикува няколко снимки, показвайки как се бори с ниските температури и обилния снеговалеж, завладели Ню Йорк през последните няколко дни.

Позирайки върху покрив в Манхатън, певицата е облечена в огромно черно палто, комбинирано с широки панталони и поло, които също бяха в черен цвят. Дотук добре. Всичко се вписваше чудесно в зимната картинка, но това, което ни направи огромно впечатление, бяха слънчевите очила на Дуа Липа. Най-вероятно певицата ги е избрала, за да може да се предпази от снежинките, които, заради вятъра, могат лесно да попаднат в окото и да предизвикат зачервяване и дразнене. Разбира се, една звездна визия не може да мине без нещо дизайнерско, така че певицата заложи на шал от Gucci, който беше увила около главата си вместо традиционната зимна шапка.

Макар Липа да беше без ръкавици в студеното време, тя не забрави да сложи топли обувки, които да я пазят от големия сняг. Интересният модел на Balenciaga x Vibram беше в черен цвят и се отличаваше с това, че предната част беше оформена като истински крак с пет пръста. Много от феновете оприличиха обувките на ръкавици и, честно да си кажем, напълно се съгласяваме с тях.

„Всичко е добре“, написа Липа под колекцията от снимки. Макар съобщението да означава много неща, последователите на певицата веднага го сметнаха за скрито послание. Според тях, по този начин Дуа казва, че се чувства перфектно след раздялата си с Ануар Хадид точно преди Нова година.

Докато сега певицата се бори със студа, в началото на 2022 година тя носеше много по-малко дрехи. По-рано през месеца Липа публикува снимки, на които носи сребърна минирокля с гол гръб, а няколко дни по-късно се появи с черна дълга рокля, която се отличаваше с няколко изрязани детайла в предната част.

Какви ще са следващите ѝ модни избори, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари