IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Бионсе е нашата червена Валентинка

9 февруари 2022 16 30

Изпълнителката показа и новата си прическа

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако търсихте знак, че е време да отрежете косата си, богинята на красотата проговори. Бионсе показа нова шикозна прическа в стил боб, която идва точно навреме за най-романтичния и секси ден от годината.

Спортната марка на изпълнителката – Ivy Park, сподели снимки от рекламната си кампания за Свети Валентин, като в нея участва самата носителка на „Грами“. На една от снимките Бионсе носи плътно прилепнала латексова червена минипола с корсетна структура, която съчета с пухено яке в същия цвят, чийто цип беше разкопчан и разкриваше пурпурните презрамки на сутиена ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

За аксесоари звездата избра червени латексови ръкавици, червена шапка и големи кръгли обеци с кристални камъни. Разбира се, едно от нещата, които привлече най-много внимание, беше новата прическа на Бионсе в стил къс боб. Макар шапката да прикриваше по-голямата част от косата, феновете забелязаха, че стилът е допълнен и от къс бретон, чиято дължина стига точно до веждите. Цялата визия беше завършена с черна очна линия и червило в прасковен цвят.

„Бъди мой“, гласеше описанието под колекцията от снимки. На друг кадър Бионсе показва прекрасен червен костюм, състоящ се от гащеризон с дълбоко и разкриващо деколте заедно с червен шал със змийска окраска и чанта в същата гама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Във видео, промотиращо колекцията, Бионсе и част от известните ѝ приятели, носят новите дизайни от Ivy Park, които включват доста червени дрехи, латекс и змийски окраски.

Колекцията на Ivy Park за Свети Валентин ще бъде пусната на 9 февруари онлайн, а ден по-късно ще се появи и в магазините.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Супер! Стилна и различна от многото. Дева.Девите сме прекрасни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар