IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден стил: Кейт Хъдсън с идея за вечерно облекло

5 март 2022 18 00

Актрисата облече прекрасна рокля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не на всеки снимките в социалните мрежи изглеждат като професионални фотосесии, но Кейт Хъдсън не е всеки.

Новите ѝ снимки не са от рекламна кампания на Valentino, но италианската луксозна марка може сериозно да се замисли дали не иска актрисата в своите редици. Преди няколко дни Хъдсън позира облечена от глава до пети в тоалет на Valentino, който включваше къса лилава рокля с гол гръб, допълнена от блейзър в цвят фуксия, който беше преметнат през раменете на актрисата. Визията на Кейт включваше още бели токчета на платформа и малка лилава чантичка със златна верижка и златно лого на Valentino.

За да може кадърът да изглежда още по-професионален, актрисата позира на фона на нощното небе, показвайки роклята от няколко ъгъла. Трудно бихме повярвали, че това не са снимки на Ани Лейбовиц, но липсващият кредит към фотографката ни навява на мисълта, че фотосесията всъщност е заснета от близък на Кейт. Цялата визия е съставена от стилистката Софи Лопес, която също публикува снимките в своя Instagram.

Бляскавият вид на Хъдсън е пълна промяна от предишните ѝ публикации в социалните мрежи, на които тя е облечена в спортно облекло, забавлява се с дъщеря си Рани или тренира в домашния фитнес. Актрисата също така публикува и снимки от ваканцията си на плажа, което накара много от феновете веднага да ѝ завидят.

В момента Кейт се намира във Флорида на фестивала Food Network South Beach Wine & Food, където промотира своята марка водка King Vodka. Съвсем скоро пък ще видим актрисата отново на големия екран във филма „Вади ножовете 2“ заедно с Даниел Крейг, Едуард Нортън и Катрин Хан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари