IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сваровски по тялото на Холзи за червения килим

24 март 2022 17 50

Изпълнителката впечатли с тоалета си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Можете ли да повярвате, че Холзи роди първото си дете през юли 2021 година? Ние също сме впечатлени!

Изпълнителката впечатляващо бързо успя да влезе във форма, като не се притеснява да показва резултата навсякъде, където отиде. Това се случи и по време на наградите iHeartRadio, където Холзи беше една от най-стилните дами. Тя се разходи по червения килим с провокативно облекло, което обаче напълно подхождаше на характера и визията ѝ.

27-годишната звезда реши да се довери на светския стилист Лоу Роуч, който я беше облякъл в гащеризон от колекцията на Andres Sarda за есен/зима 2022. Интересното на тоалета беше, че цялата му горна част беше изработена от кристали „Сваровски“ и включваше няколко големи изрязани участъка, които перфектно показваха стегнатото тяло на Холзи.

Холзи Гети

Снимка: Getty Images

По средата на кристалния топ беше поставена черна връзка, която се съчетаваше с дългите широки панталони на гащеризона, които бяха допълнени от впечатляващи токчета от Stuart Weitzman. Дизайнерът Андрес Сарда очевидно хареса визията на Холзи, след като коментира с „?❤️?!!!!“ нейна снимка от червения килим.

Холзи за пореден път доказва, че по никакъв начин не се срамува от тялото си. Тя роди първородния си син Ендер през юли 2021 година. Още през октомври изпълнителката сподели колекция от снимки, показвайки тялото си след раждане, за да изчисти погрешните схващания и обществените очаквания, след като ѝ беше казано, че изглежда много добре по време на участието ѝ в предаването Saturday Night Live.

„Публикувам това, защото, независимо какво правя, хората ще говорят за моето тяло. Това е странен симптом, когато си обществена личност, затова, вместо да се оплаквам, ще ви дам истинска тема, по която да говорите“, написа Холзи. Тя заяви, че преди няколко дни хората са започнали да я поздравяват за начина, по който изглежда на екран и за факта, че е успяла да влезе във форма толкова бързо след раждането.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

„От дълго време усещам тялото си като непознато. По принцип не споделям много лични неща, но почувствах, че това е важно. Първата снимка на този слайд е дни след раждането на бебето ми. Много хора не знаят, че изглеждаш бременна известно време след раждане. Все още тялото ми се променя и аз приемам този процес“, продължи звездата.

Тя обясни, че „перфектният“ ѝ вид на екран се дължи на дългата и професионална работа на дизайнери, осветители и гримьори.Не искам да подхранвам илюзията, че трябва да изглеждаш и да се чувстваш перфектно веднага след раждане. Това в момента не е моето мнение. Ако ме следвате, защото също сте родители и ви харесва това, което правя, бъдете сигурни, че аз съм на ваша страна“, казва още Холзи.

Изпълнителката беше категорична, че никога няма да си върне фигурата отпреди раждането, независимо колко ще се променя физически. „Бебето ме промени завинаги – емоционално, духовно и физически. Тази промяна е постоянна. И никога не искам да се върна назад!“, завърши звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Малко по-късно Холзи говори за това как бременността е променила чувството ѝ за стил. Тя увери всички майки, които я следват, че разбира техните проблеми и е тук за подкрепа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари