IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три месеца след раждането: Холзи с важно съобщение за тялото си

13 октомври 2021 09 00

Тя сподели няколко снимки в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Холзи реши да проговори откровено за физическите аспекти от майчинството.

Изпълнителката, която роди първото си дете през юли тази година, използва социалните мрежи, за да сподели нови снимки на тялото си след раждането. „Публикувам това, защото, независимо какво правя, хората ще говорят за тялото ми. Объркващо е да бъдеш в публичното пространство и затова вместо да се оплаквам, ще ви дам истинска тема, по която да говорите“, написа Холзи в Instagram.

Тя се върна няколко дни назад, до участието си в предаването „Събота вечер на живо“, където беше гост на водещата Ким Кардашян. Тогава Холзи изпълни някои от своите хитове, но голяма част от коментарите след това бяха насочени към начина, по който звездата изглежда. Именно това я накара да зачекне темата за тялото си и как то се е променило след раждането.

На първата снимка, направена само няколко дни след появата на сина ѝ Ендер, Холзи заяви, че голяма част от хората не разбират, че изглеждаш като бременна за кратко време след самото раждане. „Все още се променям и аз съм се оставила на този процес. Нямам интерес да тренирам в момента. Твърде изморена и заета съм да си играя със сина си“, допълва звездата. Холзи разкри, че тялото ѝ на сцената на „Събота вечер на живо“ е изглеждало различно заради дрехите, които е носила и светлината в залата.

Това не е първият път, в който изпълнителката говори за бременността и след нея, за да помогне на другите майки по света. През септември тя сподели подобно съобщение, казвайки, че всяка една дама прави всичко по силите си, за да изглежда добре и това трябва да е достатъчно.

„Не искам да подхранвам илюзията, че трябва да се чувстваш и да изглеждаш прекрасно веднага след раждане. Това не е моята тема. Ако ме следвате, защото сте родител и разбирате какво правя, знайте че аз съм на ваша страна. Никога няма да си върна старото тяло, защото сега вече имам бебе!“, категорична бе Холзи. Тя допълва, че промяната е постоянна и не иска да бъде отново старото си Аз.

Изпълнителката завърши публикацията си, пишейки че е много изморена и не е суперчовек. Заяви, че прави всичко възможно да продължи кариерата си и в същото време да се погрижи за семейството си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари