IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден: Холзи показа лицето на сина си

1 октомври 2021 10 40

Изпълнителката и приятелят ѝ Алев Аудин станаха родители през юли

Снимка: Getty Images

Холзи отпразнува рождения си ден със специален подарък. На 29 септември певицата навърши 27 години.

В сряда 27-годишната изпълнителка сподели мила публикация в социалните мрежи, разкривайки за първи път лицето на сина си Ендер Райли. В описанието Холзи нарече бебето „най-добрият подарък, който може да съществува“. Звездата и приятелят ѝ Алев Аудин посрещнаха първото си дете през юли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Публикацията съдържа няколко снимки, на които Аудин държи Ендер, който носи многоцветно костюмче и синя шапка. Бебето се усмихва леко към камерата и гледа директно към майка си, която най-вероятно го снима.

Това е първият път, в който Холзи показва лицето на сина си, но не е първият път, в който споделя негови снимки. От раждането му той е постоянна звезда в профила на родителите си, радвайки феновете и приятелите им. Миналия месец Холзи заяви пред Зейн Лов, че е благодарна за Ендер, но призна, че майчинството е дошло със своите предизвикателства, особено що се отнася до публичното мнение.

„Третираха ме като майка тийнейджър. Имаше хора, които ми казваха, че съм много млада и имам още за постигане в кариерата си, че не съм омъжена и много други неща“, казва Холзи, допълвайки че критиките са я накарали да се срамува от себе си. Изпълнителката заяви, че бременността и раждането са вдъхновили и последния ѝ албум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

В началото на юли, само дни преди да роди Ендер, Холзи публикува корицата на албума, който описа като съдържание относно радостта и честта да бъдеш бременна и да родиш.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари