IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа поява след раждането: Холзи се превъплъти в готическа кралица

27 август 2021 18 30

Тя избра черна рокля за премиерата на новия си албум

Снимка: Getty Images

Ако не може да има любов, дайте й мода.

Холзи се появи на червения килим в сряда, 25 август, за първи път след раждането на сина си Ендер. Поводът беше пускането на филма и албума й "Ако не мога да имам любов, дайте ми сила". За събитието изпълнителката избра черна рокля на Dolce & Gabbana, с която бързо беше провъзгласена за кралицата на готиката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Стилистът зад визията на Холзи е Лоу Роуч, който облича изпълнителката в черна мини рокля с дантела, която комбинира с дълги ръкавици, черни жартиери и черен воал. Обувките бяха от Christian Louboutin, а колието с кръст от Loree Rodkin. Холзи използва собствената си козметична марка About-Face, за да направи грима си, който се състоеше от матово червено червило и черни сенки за очи, които чудесно пасваха на тоалета. 

Това е първата светска поява на Холзи след раждането на сина й Ендер през юли. Тя обяви щастливата новина, че е станала майка, споделяйки снимки от родилното. На тях се вижда как приятелят й Алев Аудин седи до болничното легло и влюбено гледа сина си. "Благодарност. За най-рядкото и еуфорично раждане. Подсилено с любов", написа изпълнителката към публикацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

След раждането звездата говори открито за стриите и кърменето. Корицата на новия й албум също е свързана с това, като на нея Холзи е облечена в рокля от Викторианската ера и държи бебе. В социалните мрежи тя обясни, че албумът и филмът й ще покрива теми като "вечна любов" и "постоянство", както и "контрол и ужас на тялото, автономия и самонадеяност", повлияни силно от бременността. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари