IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове смятат, че Холзи е родила

9 юли 2021 18 00

На обложката на албума си тя е с бебе

БГНЕС

Родила ли е вече Холзи? Това се питат фенове на певицата, след като тя сподели обложката на най-новия си албум в социалните мрежи. На нея тя е седнала на огромен златен трон, има корона на главата и в ръцете си държи бебе, разкопчала роклята си, все едно току-що ще го кърми.

„Този албум е концептуален, за радостите и ужасите на бременността и раждането. За мен беше много важно корицата да предаде настроението на пътуването ми през последните няколко месеца“, обяснява изпълнителката в Instagram.

По думите на Холзи, тя е сексуално същество, подарък и същевременно съд за детето или две отделни концепции, които е искала да покаже чрез албума.

По думите на певицата, бременните и родилките не бива да се срамуват от промяната в телата им, напротив, те трябва да мислят за тях като за нещо красиво, на което всеки се възхищава.

„Предстои ни дълъг път, за да изкореним социалната стигма около телата и кърменето. Надявам се това да е стъпка в правилната посока!“, пише още Холзи.

„Мисля, че Холзи е родила бебето“, „Сигурно е бебето им. Тя говори и за периода след бременността“, „Определено вече е майка“, коментират фенове под публикацията на звездата, събрала близо 5 милиона харесвания само за ден.

„Нямам думи, че съм част от това“, написа фотографът Лукас Гаридо, който е направил фотосесията за новия албум на певицата, излизащ в края на август.

За да разбули съмненията, по-късно Холзи сподели видео, в което самата тя, с наедрелия си корем, се разхожда из Музея на изкуствата „Метрополитън“, разглеждайки картините в една от залите. Именно там, в рамка, е поставена и въпросната снимка от нейния албум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари