IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холзи роди първото си дете

20 юли 2021 14 50

Новината беше обявена в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Честито на изпълнителката Холзи и приятелят ѝ Алев Аудин.

Те вече са тричленно семейство, след като посрещнаха първото си дете. Прекрасната новина беше споделена в социалните мрежи заедно с няколко трогателни снимки. Името на детето е Ендър Ридли Аудин, а Холзи написа, че това е било най-еуфоричното раждане на света. „Благодарна съм и съм изпълнена с любов“, допълни тя. Според нея, Ендър се е родил на 14 юли.

Холзи, която официално потвърди връзката си с Аудин в началото на годината, постоянно споделяше новини около бременността си. През юни тя показа снимки от бебешкото си парти, чиято тема беше базирана на детската книжка Where the Wild Things Are. Заедно с бременността си, изпълнителката често коментира теми, които са леко табу за обществото.

През февруари тя изрази чувствата си относно тогавашната си форма. „Мисля доста за тялото си напоследък. Странно е да гледаш как се променяш толкова бързо. Мислех си, че бременността ще ми даде силни чувства за женствеността, но всъщност промени изцяло мисленето ми относно половете. Чувствителността към тялото ми ме направи много по-осъзната за моята човечност и това е всичко“, пише Холзи в социалните мрежи. Допълва, че по време на бременността е разбрала, че тялото ти прави невероятни неща и се справя с изключително трудни ситуации. Тогава ежедневието на певицата се състоеше от готвене, сън и четене на много книги. „Липсват ми семейството и феновете!“.

Месец по-късно Холзи заяви, че се представя пред обществото с местоименията тя/те. Тогава тя отрече спекулации относно плодовитостта си и начина на зачеване на детето. Според нея, бременността е била напълно планирана и вече е готова за новата глава от живота си с Алев Аудин. „Доста се трудих за това дете. Но бих се радвала и ако то пристигнеше и по другите начини“, категорична беше изпълнителката.

През 2018 година тя заяви, че е решила да замрази част от яйцеклетките си заради заболяването ендометриоза. При него тъкан от вътрешната обвивка на матката се установява извън нея, обикновено в други органи в областта на таза. Това може да доведе до различни проблеми – от болки до безплодие.

Три години по-рано Холзи прави спонтанен аборт докато е на сцената. Спомняйки си за момента, тя разкрива, че е взела голяма доза обезболяващи и е носила памперс за възрастни, за да завърши изпълнението. „Това беше най-ядосаното изпълнение, което съм правила в живота си... Тогава си помислих, че повече не искам да бъда човек“. Допълва, че винаги е искала да бъде майка и затова няма да се откаже да опитва.

За нейно щастие, детето вече е в ръцете ѝ и за няколко месеца Холзи ще трябва да забрави за изпълненията и концертите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари