IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъже знаменитости с най-чудат стил на обличане

14 април 2022 12 30

Определено тези звезди имат свое усещане за мода!

БГНЕС

Getty Images

В Холивуд е пълно с мъже знаменитости, които имат интересно и доста чудато чувство за мода. Въпреки че никога няма да се уморим от звездни мъже, които носят черни, елегантни костюми и смокинги, винаги е удоволствие да видим и такива, които нарушават правилата. Някои актьори и музиканти в света на шоубизнеса изненадват със смели решения относно своите визии, носейки поли, дантели, розови костюми, цветни щампи, токчета и др.

Ако ви е любопитно да разберете кои са тези мъже, които експериментират най-много с модните тенденции или по-скоро налагат собствени такива, разгледайте тези 7 мъже знаменитости, които определено се славят с най-интересно усещане за мода:

Джаред Лето

Джаред Лето

Снимка: Getty

Певецът, актьор и носител на „Оскар“, който наскоро навърши 50 години, буквално предефинира стила си на рок звезда в една по-чудата визия. Джаред обича да носи дрехи на модния бранд Gucci. Той определено клони към по-ярки цветове, текстурирани шарки и уникални аксесоари. На премиерата на новия си филм „Морбиус“, Лето приличаше на младоженец или по-скоро булка вампир, облечен в дантелена бяла пелерина и блестящ бял сатенен костюм.

Хари Стайлс

Хари Стайлс

Снимка: БГНЕС

Британският певец, който също започна да се опитва да гради кариера в киното, се превърна в неудържима модна икона, благодарение на любовта си към тоалети, които са по-скоро дамски или от т. нар. андрогенен стил. Хари обича да носи както шарени анцузи, така и ослепителни блузи с дантелени яки, съчетани с перлени огърлици. Заради странното си усещане за мода, бившият член на групата One Direction, беше смятан за хомосексуалист, но преди около година той започна връзка с актрисата Оливия Уайлд и сложи край на слуховете относно сексуалната си ориентация. Хари, подобно на Джаред, също обича да носи дрехи на модния бранд Gucci, които определено са запомнящи се.

Тимъти Шаламе

Шаламе

Снимка: БГНЕС

Неговото елитно чувство за мода е една от многото причини, поради които и мъже и жени са влюбени в актьора. На британската премиера на филма си Beautiful Boy Тимъти се появи в костюм на цветя. Заглавието на филма е подходящо, тъй като той със сигурност е едно красиво момче с усещане за стил! Шаламе прилича на странен художник, който иска да предаде интересното си схващане за мода на своите почитатели. Той винаги носи оригинални дрехи, обувки и аксесоари, които само доказват, че има супер креативен ум.

Фарел Уилямс

Фарел

Снимка: БГНЕС

Фарел е една от онези неостаряващи знаменитости, от които може да се очаква всичко, когато става въпрос за облекло. Той съчетава улично облекло с луксозни дрехи толкова безпроблемно, че всички му се учудват, когато се появи на червения килим. Музикантът почти никога не остава без своите аксесоари, които вече са се превърнали в негова запазена марка, особено бижутата и странните му шапки.

Джейсън Момоа

Момоа

Снимка: БГНЕС

Доведеният баща на Зоуи Кравиц е един истински мъж, който обича да носи лилаво и розово и няма проблеми с това! Аквамен Джейсън успява да излъчва божествена мъжественост дори и в най-странните костюми с цикламени ревери. Доскоро той често съчетаваше своите дрехи с тези на жена си Лиза Бонет, с която обаче наскоро се раздели.

Крис Пайн

Крис е един от най-модерните мъже в Холивуд, според списание GQ. Той е известен освен с ролите си в огромни блокбастъри като Star Trek, така и с оригиналния си стил на обличане. Определено има уникално, винтидж чувство за стил, което заслужава да бъде признато! Ако се потопим по-дълбоко в модния избор на Пайн, можем да видим доста открояващи се визии. Той не се придържа към типичния черен смокинг, а обикновено избира по-леки материи в по-ярки цветове и дори с шарени десени. Костюмите му често са от туид, в сини нюанси или пък са карирани. В интервютата си той твърди, че работи заедно със своя шивач, с когото измислят костюмите му, като участва в избора на всичко, включително местоположението на копчетата. Той определено е мъж, който има отношение към детайла!

Machine Gun Kelly

31-годишният рапър и актьор, който нашумя още повече и покрай връзката и годежа си с Меган Фокс, определено вече е модна икона. Музикантът, чието истинско име е Колсън Бейкър, винаги изглежда поразително добре на официалните събития, на които се появява. Той вече е символ на новата пънк мода като носи пайети, странни яки и кройки, ярки цветове, прави си маникюр, комбинира дрехите си с диамантени бижута и т. н.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари