IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джаред Лето: Кината не биха съществували без филмите на Marvel

18 март 2022 08 30

Актьорът позира елегантно за корицата на новия брой на Variety

Getty Images

Getty Images

Джаред Лето носи елегантни костюми в новия брой на списание Variety, а в интервюто заявява следното: „Кината не биха съществували без филмите на Marvel!“ Звездата разкрива и защо е пропуснал събирането на екипа на сериала, който го направи известен преди почти 30 години, а именно „Тъй нареченият мой живот“.

Скоро ще гледаме 50-годишния Джаред като супер герой във филма „Морбиус“, който тръгва ексклузивно по кината в САЩ на 1 април. В лентата Лето е в ролята на биохимик, превърнал се във вампира д-р Майкъл Морбиъс. Този филм на супергероя на Даниел Еспиноза беше отлаган за пускане на няколко пъти, а бюджетът му е от 75 милиона долара. Това е и първата самостоятелна главна роля на Джаред в голям холивудски филм.

По този повод носителят на „Оскар“ споделя и своето мнение за този тип филми т. нар. блокбастъри, с думите: „Изглежда, че няма място за всички видове филми и това е доста сърцераздирателно.“

Джаред казва още: „Чувствам се готов за предизвикателствата, които идват заедно с подобни неща. Сега имам перспектива и баланс, каквито не мисля, че съм имал, когато бях по-млад.“.

Екшън звездата от „Лигата на справедливостта“ добавя за новия си образ следното: „Хареса ми, че това ще е първият път, когато този герой щеше да бъде на голям екран, за разлика от Жокера. Той не е типичният супергерой.“

В новия филм на Джаред участват още актьорите Майкъл Кийтън, Мат Смит, Джаред Харис, Тайрис Гибсън, Ал Мадригал и Адрия Арджона.

Лето говори още и за новата си роля на малкия екран в сериала на Apple TV+ WeCrashed, на който е и продуцент, което пък бележи първата му главна роля в телевизията след „Тъй нареченият мой живот“ през 1994 г.

Но когато актьорският състав на тийнейджърската драма на ABC се събра отново чрез Zoom по време на пандемията през април 2020 г., Лето, който изобрази сърцеразбивачът Джордан Каталано не присъстваше. „Нямам представа защо“, казва по темата фронтменът на групата Thirty Seconds to Mars, на въпроса защо е пренебрегнал колегите си, включително и другата звезда на сериала – Клеър Дейнс.

Той добави: „Надявам се, че всички са си прекарали добре без мен. Дали бях поканен да се включа, а може би не бях. Не съм сигурен, че бях. В какво лудо време се намираме. Не всеки може да направи всичко, което иска!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари