IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джаред Лето пострада на протест в Рим

11 октомври 2021 17 40

Актьорът се оказа на неподходящото място в неподходящото време

Снимка: БГНЕС

Джаред Лето пострада по време на демонстрация в Рим. Актьорът имаше „късмета“ да се озове на грешното място в неподходящото време. В събота актьорът публикува снимка и видео, на които се виждат полицейски сблъсъци с цивилни по време на протест срещу ваксинацията срещу COVID-19.

„Бях заловен на протест в Италия“, коментира ситуацията Лето. По-късно той добави, че служителите на реда са използвали сълзотворен газ.

Според актьора протестиращите искат да се противопоставят на сертификата Green Pass. Този документ потвърждава, че неговият носител или е получил поне една доза от ваксината, или е преболедувал COVID-19 през последните шест месеца, или може да представи отрицателен PCR тест. Липсата на удостоверение се наказва с глоба.

Освен това наличието на Green Pass се превърна в предпоставка за онези, които искат да се върнат на работното си място. Това изискване се отнася за работниците в частния и публичния сектор. Според Assosiaed Press хиляди хора са участвали в протеста срещу новите правила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари