IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей бори пандемията с цветни стикери

21 август 2021 16 30

Актрисата беше забелязана с интересен предпазен шлем

Снимка: Getty Images

Колкото и да не ни се иска, пандемията все още е тук и изглежда, че няма намерение да си отива. Лятото го изкарахме малко по-спокойно, доволни от затишието на вируса, но изведнъж се появи делта вариант, който засега се смята за по-опасен от всички други и засяга основно млади хора. Ваксинацията по целия свят продължава, а според лекари и имунолози, именно тя е ключът за окончателна победа на човечеството над вируса. 

След близо две години в хватката на вируса вече никой не е изненадан от избора на предпазни маски. Можем да видим всякакви модели - от ръчно направени до търговски продукти. Различни рисунки, десени, големина и цветове. Всичко това ни се струва като нещо съвсем нормално и дори вече не отдаваме такова внимание на него. Това, което все още е леко странно, са предпазните шлемове, които някои хора носят на публични места. 

И под някои хора имаме предвид Ан Хатауей, която наскоро беше забелязана с интересен предпазен шлем на снимачната площадка на новия си проект WeCrashed. За щастие на всички любители на киното и цялата холивудска гвардия, индустрията намери начин да работи въпреки продължаващата пандемия. Непрекъснати тестове, носене на предпазни маски и шлемове, дистанция от минимум два метра и пълна дезинфекция на местата за снимане са основни правила при всеки нов проект. 

Но да се върнем на Ан Хатауей. Актрисата беше забелеязана по улиците на Ню Йорк, носейки предпазен шлем, но по по-странен начин отколкото сме свикнали да виждаме. Вместо да й е прикрепен към главата, той беше поставен около врата й и предпазната пластмаса се издигаше нагоре. Формата е леко заоблена, а предната част беше облепена със стикери. Допълнен от черни слънчеви очила, се зачудихме дали Хатауей вижда точно къде стъпва. 

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

Но с обувки като нейните, няма значение къде стъпваш. Моделът беше от Christian Dior и перфектно се вписват в новата тенденция, която завладя Холивуд. Говорим за избора на обувки от 80-те с висока равна подметка и ниски закопчалки. Те са подходящи за късното лято/ранната есен, позволявайки да се насладим на последните топли дни от годината. 

WeCrashed е минисериал, който е базиран на подкаста WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork, се очаква да направи премиерата си в платформата Apple TV+. Той ще проследи изпълнения с алчност и неизбежен крах на WeWork - една от най-ценните стартъп компании в света и хората, чиято любов направи всичко това възможно. 

В сериала ще видим Джаред Лето като Адам Нюман - съосновател на WeWork, Ан Хатауей като Ребека Нюман - съпругата на Адам, Кайл Марвин като Мигел Макелви - съосновател на WeWork, и Америка Ферера като Елишиа Кенеди. 

Джаред Лето

Джаред Лето и Ан Хатауей. Снимка: Getty Images

Очаква се снимките да приключат през септември тази година, но засега няма официална дата за премиерата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Motorol ( преди 2 години )