IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джаред Лето: Наградата ми „Оскар“ липсва от 3 години

29 януари 2021 09 00

Актьорът и изпълнител печели в категорията „Най-добър поддържащ актьор“ през 2014 година

Снимка: БГНЕС

Джаред Лето може и да е занесъл награда „Оскар“ у дома през 2014 година, но вече не знае къде се намира тя.

В интервю за предаването на Джеймс Кордън актьорът заяви, че не е много сигурен къде точно е златната статуетка. В момента Лето промотира новия си филм The Little Things. „Осъзнах, че наградата ми я няма вече три години. Не съм го знаел досега и мисля, че никой не е искал да ми каже“, споделя звездата пред Кордън.

Изпълнителят от групата Thirty Seconds to Mars спечели „Оскар“ през 2014 година за играта си във филма Dallas Buyers Club, където си партнира с Матю Макконъхи. Лето казва, че се е преместил в Лос Анджелис преди няколко години и именно тогава статуетката някак си е изчезнала. Засега няма резултат от търсенето ѝ, като в него са се включили всички приятели и близки на актьора. „Надявам се да е в добри ръце, където и да е. Не сме се виждали с нея от дълго време“, пошегува се той.

Когато Кордън попита дали Лето смята, че някой наистина може да е откраднал златната статуетка, изпълнителят отговори, че това е напълно възможно. След като я печели през 2014 година, много хора са искали да се снимат с нея, което е повредило външността ѝ. Въпреки това наградата все още е била примамлив предмет за всички, така че Лето не изключва възможността за кражба.

През 2014 година Джаред сподели и за малък инцидент, при който е успял да повреди статуетката. „Слизах по стълбите с нея и изведнъж я ударих в парапета. Получи се малка дупка на задната страна“. Все пак всичко се нарежда и Лето успява да се прибере с цяла награда. Той печели „Оскар“ за ролята на трансджендър пациент, който е болен от СПИН.

Освен че Лето взима награда за играта си, партньорът му Матю Макконъхи също се увенчава с успех за най-добър актьор. В Dallas Buyers Club той играе електричар, който също е диагностициран със СПИН, започва да търси алтернативни терапии и вкарва неодобрени лекарства в САЩ. Целта му е да помогне на всички, които не могат да изчакат реда си за легална медицинска помощ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари