IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага като Мерилин Монро и още красиви визии от „Грами“

4 април 2022 14 30

Музикалната индустрия не разочарова на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наградите „Грами“ бяха забавени тази година заради варианта Омикрон на коронавируса, но чакането със сигурност си заслужаваше.

Най-голямата вечер в музикалната индустрия се проведе на 3 април и се превърна в достоен последовател на наградите „Оскар“, що се отнася до модата на червения килим в Лас Вегас. Най-добрите изпълнители за изминалата година очакваха да чуят своето име от сцената, за да приберат вкъщи златното грамофонче. Докато някои бяха разочаровани, а други ликуваха, феновете и критиците обсъждаха визиите на звездите.

За разлика от Оскарите, които са склонни да извадят най-елегантната мода, червеният килим на наградите „Грами“ обикновено е дива смесица от остри и шикозни до смели и секси стилове, като тази година не беше изключение.

София Карсън се разходи по килима в разкошна зелена рокля на Valentino, докато Megan Thee Stallion изглеждаше великолепно в прилепнала рокля с едно рамо от Roberto Cavalli, украсена с животински щампи и включваща висока цепка. Рапърът Lil Nas X също се класира сред първенците по стил, пристигайки с перлен костюм на Balmain.

Ето и кои бяха най-добре облечените звезди на тазгодишните „Грами“

Лейди Гага

Изпълнителката привлече погледите с черно-бяла рокля на Armani Prive с едно рамо, която включваше широк бял шлейф и гол гръб. Тя завърши визията с ретро прическа, която показваше ослепителните ѝ бижута от Tiffany & Co – колие от жълто злато и платина с морганити и диаманти, както и обеци от жълто злато и платина с лилави шпинели и диаманти.

Лейди Гага

Снимки: БГНЕС/Getty Images

Малко по-късно Гага се качи на сцената, за да изпълни няколко песни от новия си албум с Тони Бенет. По това време тя вече се беше преоблякла в копринена зелена рокля с голяма панделка на гърба от Elie Saab, напомняща на емблематичния костюм, носен от Монро в комедията „Джентълмените предпочитат блондинки“ от 1953 година.

Оливия Родриго

Оливия Родриго

Снимка: БГНЕС

Придържайки се към стила на своето поколение, 19-годишната Родриго се появи на червения килим в черна бална рокля от Vivienne Westood с детайли от пайети, която беше комбинирана с колиета от Swarovski и дълги черни ръкавици.

Дуа Липа

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Облечена във винтидж Versace от 1992 година с големи златни бижута.

Doja Cat

Doja Cat

Снимка: БГНЕС

Doja Cat носеше рокля на Atelier Versace с корсет и напълно прозрачна пола. След като наскоро каза, че се оттегли от музиката, тя уточни пред Billboard, че продължава да пее по време на турнето на The Weeknd, като ще преосмисли решението си след края му.

София Карсън

София Карсън

Снимка: БГНЕС

София Карсън току-що издаде първия си албум, озаглавен Sofia Carson. Тя пристигна на червения килим, облечена в наситенозелена рокля на Valentino с прозрачна пелерина.

Криси Тейгън

Криси Тейгън

Снимка: Getty Images

Драматичната розова рокля на Nicole + Felicia Couture на Криси Тейгън не просто имаше волани, тя имаше огромна плисирана пола и широк колан. Звездата завърши визията си с чифт висящи диамантени обеци.

Megan Thee Stallion

Megan Thee

Снимка: БГНЕС

Рапърката пристигна на червения килим, облечена в обичайния си тоалет – прилепваща по тялото рокля с висока цепка, като този път дизайнът беше украсен с различни животински щампи и имаше корсаж. Творението е дело на Roberto Cavalli.

Лени Кравиц

Лени Кравиц

Снимка: Getty Images

Не само дамите бяха добре облечени на тазгодишните „Грами“. Господата също се представиха добре, като Лени Кравиц дойде с драпиран мрежест потник на Natalia Fedner. Верен на своя рок стил, изпълнителят облече и кожени панталони с високи черни ботуши на ток.

Lil Nas X

Lil Nas

Снимка: БГНЕС

Сложният му костюм от Balmain включваше перли, нашивки и обувки с висока платформа. Тоалетът имаше и избродирана пеперуда на гърдите и ръкавите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари