IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две стилни дами, една и съща рокля: Кралица Летисия и професор Инмакулада

10 май 2022 14 30

Ако си мислите, че еднаквите тоалети бяха проблем, жестоко се лъжете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво бихте направили, ако отидете на събитие и видите дама със същата рокля като вашата? Повечето от нас биха се притеснили и дори ядосали, като това може да ги накара да се приберат и да се преоблекат. Малцина биха приели ситуацията с усмивка и добро настроение. Сред тях е и кралица Летисия.

Наскоро кралската особа на Испания организира галавечер за едноименните си награди, чиято цел е да насърчи правата на хората с увреждания, социалното включване, равните възможности, рехабилитацията и превенцията на уврежданията.

Винаги стилната кралица Летисия се появи на събитието, носейки прекрасна черно-бяла рокля от Mango, която струва едва 80 долара. Нетипичен избор за кралска особа, но пък класически за испанската представителка. Тя често избира достъпни тоалети, с които успява да впечатли не само присъстващите в залата, но и целия свят.

кралица Летисия

Снимка: БГНЕС

Всичко по церемонията вървеше гладко, докато един забавен момент не прикова погледите на всички. Кралица Летисия трябваше да връчи награда на професорката по право Инмакулада Тесон, която се оказа с абсолютно същата черно-бяла рокля. Двете дами изглеждаха като картинките от „Намерете 10-те разлики“, като дори обувките им бяха в един и същи цвят.

Вместо кралицата и професорката да се смутят, те посрещнаха съвпадението с усмивка и се насладиха на момента. В почти всички снимки, на които позират двете дами, те се забавляват и се прегръщат като добри приятелки. На един от кадрите, Летисия и Инмакулада протягат ръце една към друга, сякаш повтаряйки известното меме на Спайдър-мен, където тримата герои се срещат на едно и също място, носейки костюмите си.

кралица Летисия

Снимка: БГНЕС

Кралица Летисия връчи на професорката по право награда за нейната професионална кариера в работата с хората с увреждания, както и за нейната академична и изследователска кариера в правната област, развивайки я в съответствие с предписанията, изложени в Международната конвенция за правата на хората с увреждания.

След срещата професор Тусон написа в Туитър, че е щастлива за наградата, а еднаквите рокли с кралица Летисия нарече „прекрасно съвпадение“. Тя допълни, че е говорила с кралската особа за правата на 4,32 милиона души с увреждания и техните семейства.

кралица Летисия

Снимка: БГНЕС

Единствената разлика между професор Тусон и кралица Летисия беше черната кожена чанта на BOSS и диамантените обеци на Chanel, които бяха част от тоалета на кралската особа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари