IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антъни Хопкинс е това, от което модата имаше нужда!

12 май 2022 10 30

Актьорът се появи в кампания на Loewe

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Антъни Хопкинс е едно от съвременните съкровища на Холивуд. Десетилетната му кариера е радвала редица поколения, а възможността му да се сдвоява с всеки един свой персонаж на екрана, го прави незаменим по целия свят. Талантът на Хопкинс обаче е толкова голям, че някак изглежда егоистично да го пази само за киното. Затова той реши да го пренесе и в модата.

84-годишният актьор едва ли някога е смятал, че кариерата му ще направи подобен завой, но и това се случи. Наскоро Хопкинс получи място в модната марка Loewe, участвайки в есенната им колекция за 2022 година. Към него се присъединиха колегите му Джеси Бъкли и Джош О'Конър, както и моделът Кая Гербер.

Сниман от Юрген Телер, със стил, съставен от Бенджамин Бруно, сияещият Хопкинс позира с черна блуза с дълъг ръкав, върху която е изписано логото на Loewe, комбинирана с черни панталони. До него е поставена една от обемистите чанти на марката, която може да бъде използвана както за пазар, така и за плаж.

Малко по-късно актьорът се появи и в социалните мрежи, носейки съвсем друг тоалет, по-цветен от предишния. Този път той беше облечен в забавна блуза, върху която са изобразени понички, комбинирана с черен панталон и прекрасно черно палто със златни детайли. Коментарите веднага заваляха, а потребителите използваха цитати от филми на Хопкинс, за да изразят възхищението си от него.

„О, и сенаторе, само още нещо... харесвам костюма ти“, пише модният редактор Александър Фюри, намеквайки за тревожната реплика на Ханибал Лектър. Той допълни, че има само един Антъни Хопкинс и ние не можем да бъдем по-съгласни.

Кастингът на Loewe винаги успява да впечатли. Хопкинс се присъединява към известни имена като Джилиан Андерсън, Меган Рапино и Трейси Елис Рос като лице на марката, докато датската красавица Фрея Беха Ериксен е муза на модната къща. Зади Смит присъства на дефилето есен/зима 2022 година, Бьорк наскоро носеше една от култовите рокли с нагръдник, появила се и по телата на Ким Кардашян и Жан Кадийо тази пролет.

Хопкинс, който намери успех и в модата, дефилирайки за Loro Piana и Brioni, не е единственият старши модел в последната кампания на Loewe. С участието на 80-годишната художничка Линда Бенглис, която се появи в клин с папагалски щампи, снимките на Юрген Телер показват привлекателността на няколко поколения.

Но разбира се, Хопкинс беше този, който успя да хипнотизира на снимачната площадка. Актьорската легенда, която се превърна в нещо като инфлуенсър в социалните медии, благодарение на котката си Нибло, доказа, както каза Андерсън, че наистина има само един сър Антъни Хопкинс. А ние можем да добавим само едно Браво.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари