IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелиса Джоан Харт с 21-годишна рокля за Четвърти юли

5 юли 2022 18 00

Актрисата заяви, че тоалетът винаги е описвал тялото ѝ

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мелиса Джоан Харт реши да отпразнува Деня на независимостта в САЩ с винтидж мода.

46-годишната актриса отбеляза празника, обличайки рокля, която е на повече от две десетилетия и все още ѝ става. В социалните мрежи Харт публикува снимка, на която носи червена рокля без ръкави, на чиято предна част е поставен орел, който е един от символите на САЩ. Публикацията ѝ показа точно колко пъти Мелиса гордо е носила модела през годините.

Стартирайки компилацията от снимки със селфи, звездата от „Мелиса и Джоуи“ също включи снимка, на която носи роклята по време на бременността си, държи американското знаме, появява се в шоуто на Джей Лено и позира до Хилари Дъф и Брайън Кранстън.

„Роклята с орел кацна“, написа Мелиса под снимките. Тя сподели и кратка история за тоалета, който е с нея през последните 21 години, когато тялото ѝ се променя на няколко пъти.

Актрисата пише, че е закупила дрехата в Мелбърн през 2000 година, след което прави дебюта си с нея в шоуто на Джей Лено. Обяснява, че е било след атентатите на 11 септември, когато е носила само тоалети в червено, бяло и синьо в чест на всички загинали в кулите близнаци.

Харт казва, че от 2008 година насам роклята е използвана само за празненствата по случай 4 юли, като я е носила всяка година без 2019-а, когато прекарва Деня на независимостта на плажа. Актрисата обяснява, че снимката, на която позира с Хилари Дъф и Брайън Кранстън всъщност никога не се е случвала, а е дело на фотошоп.

Мелиса Джоан Харт обаче не е единствената звезда, която отбеляза 4 юли с впечатляващ тоалет. Кристина Хак публикува снимка на съпруга си Джош, който носи плажен костюм в цветовете на американското знаме. Той позира пред домашния басейн, а Хак пише, че „просто се наслаждавам на гледката“.

Риалити звездата Дийна Кортиз и семейството ѝ също избраха тематични тоалети за празника. Тя сподели снимка, на която носи потник в червено и бяло, украсен със звезди и комбиниран с дънкови шорти. Съпругът ѝ Кристофър облече подобен тоалет, като шортите му бяха в чест на американското знаме. Двамата им синове също бяха облечени тематично за празника, като единият носеше червена тениска с американски шорти, а другият беше в синя тениска и американски шорти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари