IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На дефиле от висшата мода с обикновени дънки – това е Ема Уотсън

7 юли 2022 10 30

Актрисата се появи изненадващо в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Седмицата на висшата мода настъпи. От изящно изработени рокли до концептуални, най-съвременни облекла, очаквайте да видите запомнящи се моменти както на модния подиум, така и извън него. Първият ден вече мина, а той ни донесе Ема Уотсън, която направи най-небрежното посещение на дефиле от висшата мода.

За да присъства на шоуто за есенната колекция на Schiaparelli, 32-годишната актриса пристигна в Париж с привлекателен ансамбъл, който беше перфектната комбинация от лукс и ежедневно облекло. Отличителният артикул беше незабавно разпознаваем черен блейзър с големи рамене и монументални ревери, който е част от колекцията на Schiaparelli за пролетта на 2022 година. За да балансира дизайнерската дреха, Уотсън облече свежа бяла риза с яка, тесни сиви дънки и чифт масивни черни кожени ботуши на Dr. Martens.

Дефилето на Schiaparelli беше проведено в музея за декоративни изкуства в Париж, като на него присъстваха още актрисата от „Еуфория“ Хънтър Шафър, певицата Рина Саваяма и журналистът Дерек Бласбърг. По време на шоуто Ема беше позиционирана между Дерек и Хънтър, усмихвайки се широко към камерите.

Хънтър, която играе ролята на Джулс Вон в сериала „Еуфория“ по HBO, облече черна рокля без презрамки, която съчета с дълги до лакътя ръкавици. Вдясно от нея седеше певицата Рина, която носеше провокативна черна рокля, която разкриваше доста от горната част на тялото. Журналистът Дерек Бласбърг последва примера на Ема и избра по-ежедневно облекло, съчетавайки риза и дънки. По едно време той беше забелязан да държи дамската чанта на актрисата.

Ема Уотсън

Отдясно-наляво: Рина Саваяма, Хънтър Шафър, Ема Уотсън и Дерек Бласбърг. Снимка: Getty Images

Седмицата на висшата мода в Париж ще приключи в четвъртък, като се очаква през това време дизайнерски къщи като Christian Dior, Jean Paul Gautier и Balenciaga да представят колекциите си за новия сезон. Това е продължението на дефилетата за мъжка мода, които се проведоха от 21 до 26 юни. Очаква се плеяда от звезди да посетят Париж, като вече Рита Ора и Пикси Лот бяха забелязани в района.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари