IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 начина да намерите най-удобните дамски високи токчета

22 юли 2022 16 52

Ето няколко полезни съвета

IStockphoto

IStockphoto

Превърнали се в епитом на женствеността, обувките на висок ток са като религия за голям част от представителките на нежната половина на планетата.   Те имат отредено специално място не само в гардеробния арсенал или шкаф за обувки, но и в кредитната карта и бюджетното ни перо със спестявания. И някак си не минава сезон без да сме добавили още един чифт към колекцията си, с който да изживеем красиви истории изпълнени с много настроение, придружено с висока доза сексапил.
 
Страстта е двигателят на търсене, а неред с него идват и критерийте удобство и комфорт, които от своя страна провокират въпроса: Как да намерим най-удобните дамски високи токчета? В следващите редове ще ви дадем актуални съвети при избора на високи обувки, за да се чувствате максимално комфортно при всякакви обстоятелства. 

И ако този наш патос ви идва в повече, то дамските обувки на висок ток в MODIVO ще ви накарат да разберете защо сме толкова емоционални.

Според кои критерий да изберем новите си обувки на ток?

За да бъдете максимално удовлетворени и щастливи в новите си дамски обувки на ток, винаги избирайте модел, изработен от висококачествени материали, които от своя страна ще ви предложат удобство и комфорт през целия ден. Естествената кожа е чудесна опция поради своите еластични свойства, като постепенно се адаптира към формата на дамското стъпало. Изборът на кожен модел ви гарантира по-голямо удобство с гаранция за издръжливост и надеждност.

Следващият критерий е височината. Безспорно високите токчета издължават фигурата, придавайки й повече елегантност и женственост, но ако добавените сантиметри са в повече, настъпват нарушения в стойката походката. Това от своя страна ще доведе до дискомфорт, понижаване на увереността и нелепо излъчване. Най-удобната височина на тока според специалистите е от 5 до 7 сантиметра.

Друг съвет, който бихме искали да ви дадем е винаги да избирате правилния размер обувки, защото един такъв малък детайл има способността да вгорчи деня на всяка жена.

Макар да е подценявана и незабележима, стелката също е основен елемент, за да се чувствате удобно в обувките си на висок ток. Препоръчваме стелките по възможност да са винаги от естестени и дишащи материи, за да не се запарва или хлъзга кракът.

Видове обувки на висок ток

Ако трябва да посочим един модел, който да е абсолютно олицетворение на жествеността, вероятно ще изберем обувки на високи тънки токчета. Те са стилни, елегантни, секси, оптически издължават фигурата и ни правят по-слаби. Този тип обувки обожават да си партнират с бижута за жени. Успешно се съчетават с всякакви визии и са подходящи за всякакви поводи. Но, ако сте дама с по-дебели прасци, препоръчваме да не залагате на този модел.

Друг вид високи токчета са вариациите с дебели токове. Те са изключително предпочитани заради комфорта, който предлагат. Сред предложенията на пазара може да откриете модели с кръгли или правоъгълни токове, които осигуряват стабилност, балансирайки пропорциите на краката.

За дамите, които не се чувстват комфортно с тънки токове, препоръчваме токчета тип пачи крак. Този тип обувки ще ви спечили със своята практичност и елегантност, придавайки стил и неповторимост на своята притежателка.

В заключение ще кажем, че  опитът доказва, че правилните обувки са удобните. Препоръчваме да разгледате горещите оферти в MODIVO, където ще откриете богато разнообразие от стилове, цветове и модели на удобни дамски високи обувки. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари