IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски обувки – кой модел ще е актуален това лято?

18 юни 2022 12 00

Изберете цветните и забавни дизайни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Обратното броене до лятото официално започна, а това означава само едно – слънце, море, почивка и открити концерти. Стискаме палци времето да бъде благосклонно към плановете ни и да чуем любимите си банди на живо, без да се притесняваме от неочаквани дъждове или ниски температури.

За тези летни вечери, изпълнени с музика и танци, ни трябват удобни обувки, които да бъдат в тон с модните тенденции. Тук не говорим за сандали, чехли или маратонки, а за нещо малко по-нестандартно, когато чуем думата лято. На сцената излизат каубойските ботуши, които тази година ще бъдат героя на топлите музикални вечери.

FKA Twigs

Снимка: Getty Images

След двугодишна пауза на всякакви събития и социални събирания, меломаните се стремят повече от всякога да покажат най-добрата си фестивална визия. Ако слънцето преобладава това лято, почитателите на бохо стила ще носят каубойски ботуши с прохладни максиполи, ресни и жилетки, станали популярни чрез уестърн филмите.

Тези, които искат да внесат Y2K стила в своя летен гардероб, трябва да погледнат към Елза Хоск. Моделката беше облечена по подобен начин за фестивала Коачела, носейки дънки с монограм и сутиен на Coach, които комбинира с многоцветни ботуши на Toral и кафяв колан от Acne Studios.

Ако се чувствате малко по-смели, може да потърсите вдъхновение от Гуен Стефани. Певицата носеше ярко сини каубойски ботуши на R13 с къси панталони от същата марка, бяло боди, мрежести чорапогащи и яке от изкуствена кожа в шахматна гама.

За да оставите ботушите да бъдат в центъра на вниманието, вземете съвети за стил от Дуа Липа и FKA Twigs. Дуа носеше два различни стила уестърн ботуши миналия месец. Първо, чифт от DSquared2, комбиниран с раиран топ от Stussy и ватирана жилетка, а 10 дни по-късно, чифт със средна дължина от Monsterrat Messeguer, носен с плетени панталони и подходящо горнище от Lanvin. Що се отнася до Twigs, тя наскоро беше забелязана в компанията на Мадона, носейки тъмнокафяви каубойски ботуши, къси панталонки и суитшърт.

Каубойските ботуши правят впечатление на всеки музикален фестивал, но това не означава, че тяхното носене е лимитирано само дотам. Емили Ратайковски избра чифт на Zara за своята разходка из града. Тя комбинира обувките с дънки, боди от Wolford и блейзър. За друго излизане пък моделката избра рокля от Blanca Chambord, оставяйки вниманието да падне върху ботушите.

Според модните експерти, каубойските ботуши са това, което няма да искате да свалите цяло лято. Те са чудесни както за фестивали на открито, така и за дълги летни вечери, прекарани в разходка из града. Критиците споделят, че обувката е изискана, но в същото време забавна и е удобна за целодневен преход.

Емили Ратайковски

Снимка: Getty Images

За да постигнете безупречен летен стил, носете каубойски ботуши заедно с къси панталонки, дънки или панталони с широки крачоли. Ако искате нещо по-прохладно, максиполите са вашият избор, които едновременно ще ви спасят от горещината, но и ще покажат на света вашите нови ботуши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари