IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Ева Лонгория внася цвят в седмицата ни

10 август 2022 12 30

Актрисата се завръща и на малкия екран

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ева Лонгория може би състави най-добрия тоалет за лятото, който е едновременно достатъчно прохладен, за да победи жегата, но в същото време не е прекалено изрязан, за да е подходящ само за плажа. Също така, тя върна и вярата ни в късите дънкови панталони, доказвайки че класиката никога не излиза от мода. 

Преди няколко дни актрисата и продуцент сподели снимка в Instagram, на която носи много къси дънкови панталони, комбинирани с бежово боди с изрязани участъци по страните и на деколтето. Всичко това беше завършено от задължителната за лятото сламена шапка с широка периферия, бели маратонки и пусната на воля коса. Аксесоарите на Лонгория бяха сведени до минимум, включвайки един пръстен и чифт обеци. 

"Уверете се, че сте добавили малко цвят в седмицата си!", написа актрисата под снимката. 

Това не е първият път, в който Лонгория се опитва да докаже, че късите панталонки са любимата й лятна дреха. През последните няколко дни, тя дори показа, че обича да ги носи не само през горещите дни, но и през прохладните нощи. Актрисата беше забелязана в Лос Анджелис напът за известен ресторант, носейки бежов костюм от къси панталонки и сако, комбинирани с бяла тениска и токчета. Седмица по-рано тя заложи на същата комбинация, но този път в розов цвят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seleste (@seleste854)

Лонгория има доста натоварен график това лято. В момента тя работи върху биографичния филм Flamin' Hot, раказващ за създателя на снакса Flamin' Hot. Наскоро пък бе обявено, че актрисата ще се завърне и на малкия екран, влизайки в новия сериал на Apple TV+, носещ името Land of Women. Историята проследява жена, която е принудена да замине за Испания и да се скрие, след като съпругът й попада в опасност. 

Освен, че ще играе една от ролите, Ева ще служи и като продуцент на проекта, който е адаптация на едноименния роман от Сандра Барнеда. Ролята на Лонгория е като Гала - жена от Ню Йорк, чийто живот се преобръща с главата надолу, когато съпругът й има проблеми с финансите. Тогава тя е принудена да напусне дома заедно с майка си и дъщеря си. 

За да избяга от хората, на които съпругът й дължи пари, Гала се крие в красиво градче в Северна Испания, което майка й е напуснала преди 50 години и е обещала никога да не се връща. Трите дами се опитват да започнат начисто и се надяват истинските им самоличности да останат в тайна завинаги, но клюката бързо се разпространява в малкия град, разкривайки най-дълбоките семейни тайни и истини. 

Легендарната актриса Кармен Маура ще влезе в ролята на майката на Гала. 

След края на "Отчаяни съпруги", където Лонгория добива огромна слава, актрисата има малки роли в телевизията, появявайки се в "Империя", "Гранд Хотел" и "Бруклин 99". През останалото време актрисата се занимава повече с работата зад камера, режисирайки епизоди от сериали като "Black-ish", "Непорочната Джейн" и "Жени, които убиват". 

За момента не е ясно кога точно ще започне сериалът Land of Women, като вече е дадено началото на снимките в Испания. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари