IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Рания превзе Париж и Ню Йорк с красиви рокли

23 септември 2022 12 30

Първоначално се среща със семейство Макрон, след което говори за покойната кралица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кралица Рания безспорно е една от най-красивите кралски особи в целия свят. Нейните изяви винаги се следят внимателно, описват се и след това се сравняват с тези на другите дами от кралските семейства. Досега Рания нито веднъж не е сбъркала с избора си на тоалет, като посещенията й в Париж и Ню Йорк не бяха изключение. 

Преди няколко дни кралицата, нейният съпруг крал Абдула II се срещнаха със семейство Макрон в Елисейския дворец в Париж. Двамата бяха на официална визита, като към тях се присъедини и синът им принц Хюсеин. Както винаги кралица Рания успя да привлече погледите към себе си, след като се появи с красива синя рокля с интересен дизайн.

Кралица Рания,

Снимка: БГНЕС

За срещата си със семейство Макрон, Рания облече дълга синя рокля от Brandon Maxwell, която се отличаваше с плисирана пола и интересна горна част, която създаваше илюзията за завързан шал. Късите ръкави и голямата яка завършваха дизайна, а бебешко синият нюанс беше чудесен избор за носталгията по вече отминалото лято. Рания комбинира роклята с високи бели токчета на Jimmy Choo и чанта на Fendi. 

Косата на кралицата беше оформена на леки вълни и пусната свободно по гърба й, а няколко бижута, включително пръстен, часовник и гривна, бяха черешката на тортата в модния избор. 

Кралица Рания

Снимка: БГНЕС

Малко по-рано Рания отново беше в центъра на вниманието, избирайки бяло-синя рокля, която създаваше илюзията, че капе върху краката й. Синият цвят беше избран само за острите краища на полата, които сякаш са боядисали и токчетата в синьо. Коланът също беше в тъмния нюанс, правейки перфектен контраст на бялата рокля с дъгли ръкави и голяма яка. 

Дни по-късно кралицата пристигна в Ню Йорк, носейки Fendi. Кралската особа изглеждаше непринудена както винаги в луксозния комплект, изработен от успешната италианска модна къща, чиито дизайнери са отговорни за едни от най-добрите й тоалети до момента. 

52-годишната кралица носеше ризата Beige Cady Shirt на марката, която се отличава с фон в кремав цвят и привличащ вниманието рисуван черен принт върху деколтето, дълги извиващи се ръкави и детайли с набраздени части. Дрехата е създадена от 100% коприна, което й печели още повече точки сред модните критици. 

Карамелено боядисаните кичури на Рания бяха отново офоремни в нежни вълни, пуснати да се спускат нежно. Опушеният грим, росният тон на кожата и лъскавите устни завършваха цялата визия. 

За да говори на събитието Flippo Grandi, организирано от фондацията на семейство Клинтън, Рания се появи с друга красива рокля. Този път тя заложи на флорален дизайн от Erdem, комбиниран с токчета от Jennifer Chamandi и чанта от Louis Vuitton. 

Това е поредната поява на кралица Рания в чужбина, след като тя се завърна от погребението на кралица Елизабет II в Лондон. Относно покойния монарх, кралската особа казва, "Въпреки че беше най-важният човек в стаята, тя винаги те караше да се чувстваш, че ти си най-важният. Имаше много грациозност и милосърдие в себе си. Елегантността не беше само в начина, по който изглеждаше, но и по начина, по който живееше живота си"

Рания допълва, че е създала прекрасни спомени с Елизабет. "Всеки път, когато се срещах с нея, имах чувството, че е все по-мила. Когато я попиташ за съвет, винаги ти даваш най-доброто от себе си. Винаги съм й се възхищавала. За мен, тя е кралицата на света", казва още кралската особа от Йордания. 

За да почете кралицата, за погребението Рания избра палто, което преди е носила на среща с Елизабет II. Тя го съчета с черна шапка, чанта на Manolo Blahnik и токчета от Jennifer Chamandi

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ДА ИЗМЭТЕМ харвардск ( преди 1 година )
Макарончо не харесва такива - тя е само на 52 години...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар