IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберем дамски спортни дрехи онлайн според фигурата?

29 септември 2022 15 00

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Изборът на подходящи дамски спортни дрехи за вашата фигура може да бъде предизвикателство, особено когато не познавате добре тялото си. Има толкова много различни стилове и марки за избор, че може да е трудно да се ориентирате откъде да започнете. Но не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем. В тази публикация ще ви дадем няколко съвета как да изберете дамско спортно облекло онлайн според фигурата си и скоро ще намерите новите си любимци.

Различна фигура, различно облекло

Когато става въпрос за избор на подходящи дамски спортни дрехи онлайн, има няколко неща, които трябва да имате предвид. На първо място, трябва да сте сигурни, че дрехите, които избирате, са удобни и няма да ограничават движенията ви. На второ място, трябва да намерите спортно облекло, което да подчертава фигурата ви така, че да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин, докато тренирате.

За щастие има няколко прости съвета, които можете да следвате, за да изберете най-доброто спортно облекло за вашия тип тяло. Ако не сте сигурни откъде да започнете, разгледайте следното ръководство за това как да избирате дамско спортно облекло онлайн според фигурата.

Ако имате крушовидна форма на тялото, най-доброто спортно облекло за вас ще бъде дреха, която подчертава талията ви и показва извивките ви. Прилепналият потник или спортният сутиен с топ са чудесни варианти. Можете също така да опитате чифт панталони за йога или клинове, които седят високо на талията, тъй като това ще ви помогне да създадете илюзията за по-малка талия.

Ако имате фигура на пясъчен часовник, ще искате да изберете спортни дрехи, които обгръщат извивките ви и показват тънката ви талия. Чифт клинове или панталони за йога с висока талия ще свършат работа. Можете да опитате и спортен сутиен с V-образно деколте, тъй като това ще ви помогне да удължите шията си и да изглеждате още по-стройни.

Ако имате правоъгълно тяло, най-доброто спортно облекло за вас ще бъде облекло, което е свободно и плавно. Чифт торбести панталони за йога или потници са чудесни варианти. Можете също така да опитате туника или свободен потник. Само се уверете, че избраната от вас дреха не се събира и не е твърде тясна около талията ви, тъй като това само ще ви направи да изглеждате по-едри.

Ако имате тяло с формата на обърнат триъгълник, ще искате да изберете спортно облекло, което подчертава раменете ви и показва тънката ви талия. Чифт къси панталони с висока талия или горнище са чудесни варианти. Можете да опитате и спортен сутиен с деколте, тъй като това ще ви помогне да удължите шията си и да изглеждате още по-стройни.

И накрая, ако имате тяло с размер „плюс“, най-доброто спортно облекло за вас ще бъде облекло, което е свободно и плавно. Чифт по-широки панталони за йога или потници са чудесни варианти. Можете също така да опитате туника или свободен потник. Само се уверете, че избраната от вас дреха не се надига и не е твърде тясна около талията ви, тъй като това само ще ви направи да изглеждате по-големи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари