IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал в модата: Оли Александър отказва да носи дрехи заради Джони Деп

8 ноември 2022 09 00

Той критикува Savage x Fenty заради участието на актьора в дефилето

Снимки: БГНЕС/Getty

Снимки: БГНЕС/Getty

Изпълнителят от групата Years and Years Оли Александър завихри истински скандал в модата, след като отказа да се асоциира повече с марката Savage x Fenty след включването на Джони Деп в дефилето ѝ.

Миналата седмица стана ясно, че Риана, която е собственик на линията, лично е помолила актьора да се включи в четвъртото издание на шоуто й, като стане част от известния сегмент за знаменитости, в който преди това се е включвала и Синди Крауфорд. За момента не се знае точно каква роля ще играе Деп, като се очаква той да покаже мъжките дрехи от колекцията, превръщайки го в първия мъж, който се включва в дефилето.

И докато всички фенове на Джони и Риана се вълнуват от предстоящото събитие, което ще бъде излъчено на 9 ноември по Prime Video, Оли Александър е на съвсем друго мнение. Той публикува статия от PopCrave, в която се споменава за участието на „Карибския пират“, допълвайки я с тъжно човече. Когато фен намекна, че Savage x Fenty е една от любимите марки на изпълнителя и много му отива, той му отговори, „благодаря, но след тази новина няма да я нося повече“.

Британската попзвезда преди носеше Savage x Fenty, включително и в рекламни кампании, които споделяше в социалните мрежи. Наскоро беше част от специалната колекция за Свети Валентин, пишейки в Instagram: „Любовта ти е халюцинация“. Миналия октомври пък Александър показа още артикули от марката, участвайки в сексапилни фотосесии. „Нека бъда твоята фантазия“, написа тогава в социалните мрежи.

Засега няма официално становище от Риана или Savage x Fenty относно отказа на Оли да носи марката. Участието на Джони също така е забулено в мистерия, след като той не участва нито в промоционалните снимки на дефилето, нито в официалния трейлър. Източник обаче потвърди, че актьорът ще участва в шоуто, но ролята му не се съобщава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olly alexander (@ollyyears)

Имената, които със сигурност ще бъдат на сцената са изпълнителката Анита, моделите Анджела Агилар, Авани Грег, Кара Делевин, Дамсон Идрис, Ирина Шейк, Джоан Смолс, Лара Стоун и много други. Сред звездните попълнения са още Тараджи П. Хенсън. Симу Луи, Зак Мико и други.

Появата на Деп на модния подиум идва само няколко месеца, след като той изненадващо участва в музикалните награди на MTV. Тогава лицето му беше дигитално прикрепено в скафандъра на космонавт, който се рееше над сцената. „Знаете ли какво? Имах нужда от тази работа“, пошегува се Джони, след което насърчи организаторите да продължат с шоуто.

Джони Деп като космонавт, а Снуп Дог и Еминем пушат марихуана

Официално: Джони Деп се завръща на големия екран

Джони Деп отново става лице на Dior

Звездата постепенно се завръща към предишното си амплоа, след като през последните години го виждахме предимно в съдебните зали. Той премина през няколко дълги дела, включително широко популяризираното с бившата му съпруга Амбър Хърд, което се излъчваше на живо по телевизията и в интернет. В крайна сметка Джони спечели делото и трябва да получи 10 милиона долара обезщетение. От своя страна, той трябва да плати на Хърд само 2 от поисканите от нея 100 милиона.

Съдията отхвърли молбата на актрисата за обжалване, а малко след това стана ясно, че и екипът на Деп ще иска преразглеждане на решението. Според тях, изплащането на 2 милиона долара от страна на актьора е несправедливо и е огромна грешка.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари