IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кадифена рокля – Серина Уилямс със страхотен модел

13 ноември 2022 16 30

Тенисистката заложи на актуален за сезона цвят

БГНЕС

БГНЕС

Серина Уилямс впечатли последователите си в социалните мрежи със своята последна визия. Тя избра кадифена рокля за гостуването си в шоуто на Дрю Баримор. И малко след него получи безброй похвали за своя избор, който бе в актуален за сезона цвят.

Тенисистката изглежда страхотно със минирокля по тялото, ушита от синьо кадифе.

На пръв поглед моделът е доста изчистен, но това, че е кадифен, има поло яка и малко набори в предната част, го прави малко по-различен.

Уилямс с рокля от предстоящата си колекция

Оказва се, че звездата от тенискорта не е облякла въпросния модел случайно. С него тя рекламира своята нова колекция.

В официалната страница на бранда „S by Serena“ побързаха да споделят синята кадифена рокля на тенисистката и обявиха, че скоро ще видим и други подобни.

„Тя открадва шоуто, където и да отиде. Трябваше да видим отново Серина в тази рокля! Толкова сме развълнувани да я споделим с вас скоро“, пише към видео с изявата на Уилямс, в което може да видим по-отблизо нейната визия.

За разговора с Баримор, Серина е прибрала косата си на нисък кок, носи нежни бижута и сребристи обувки на висок ток с характерната червена подметка.

Рокля върху панталон – трендът от пролетта, който ще пренесем в есента

Джулия Робъртс със специална рокля на червения килим

Бела Хадид прикова погледите с рокля от течен памук

Лятна жълта рокля – в гардероба на принцеса Шарлийн

След края на своята състезателна кариера Уилямс определено има повече време, което да отдели за своя моден бранд. И скоро ще ни зарадва с нови модели, създадени специално за силни жени.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари