IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карирана риза от фланел – задължително изделие в есенния гардероб

14 ноември 2022 12 30

Материята става и за други модели

IStockphoto

IStockphoto

Карирана риза е онова парче, което задължително да държим в нашия есенен гардероб. Популярният принт сякаш никога не остарява. Меките и удобни за ежедневието модели се завърнаха във визиите ни още през септември, за да останат поне до края на зимата.

Въобще, в момента из магазините има карирани дрехи под всякакви форми и стилове. Тях можем да съчетаваме по безброй начини. Много от тях този сезон са ушити от памучен фланел, който носи не само топлина, но и комфорт. Други пък са от вълнен, който е особено подходящ в по-студените дни.

Фланелените ризи са хит този сезон. Те са една идея по-дебели от обикновените карирани – идеални за есента и зимата. Освен овърсайз моделите, има и такива, прилепващи по тялото. А що се отнася до съчетанията на цветове, те са безбройни.

Риза, палто, пижама – всички те могат да бъдат от фланел. По-интересното е, че за есен 2022 много брандове предлагат по-дебели ризи, ставащи за връхна дреха. Някои от тях са допълнително подплатени отвътре. Обикновено те са с по-голямо каре, но и се срещат такива с по-дребни квадратчета.

Ето каква карирана риза от фланел да си купите:

1. Кафява – по-дълга и широка

Визия на деня: Меган Маркъл с риза на Виктория Бекъм

2. В бежово

Рокля тип риза – изборът на Хилари Дъф

3. Пъстра

Ирина Шейк, време е за каре!

4. В синьо и кафяво

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари