IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля пуловер: Хит номер едно за зимата

10 декември 2022 12 00

Ето няколко актуални модела

IStockphoto

IStockphoto

Пуловерна рокля е следващото ни предложение за вашия гардероб за зима 2022-23. Това меко и пухкаво плетиво е предпочитано и през този сезон. И причината е една – хем е удобно, хем топли и същевременно разнообразява визията.

За разлика от миналата година, въпросният модел рокли с висока яка или без, сега е много по-цветен. И може да се комбинира с кожени ботуши, боти, кубинки, дори бели маратонки.

Има пуловерни мидирокли, които стават за по-специален повод, например предстоящите празници. Други пък са по-дълги, като някои са с колан на кръста и две или една цепки. Разхождайки се из магазините, ще откриете, че и някои по-разкроени модели, които бяха актуални преди повече от 10 години, също са по манекените.

Освен роклята в бежови тонове, за зима 2022 има много нови модели, които са с райе или пък допаминови тонове, носещи настроение на своите притежателки. Що се отнася до дебелината на плетивото, от което са направени, някои са тънки и много фини, други са с по-обемни плетки и следват овърсайз тенденцията, на която се подчиняваме отдавна.

Ето няколко модела пуловерни рокли, от които да изберете вашата:

1. Кашмирено поло

Представете си, че тази пуловерна рокля е като вашия любим пуловер от кашмирена вълна, само че е дълъг почти до колената.

Поло яката е идеална за по-студените зимни дни, а цепката на модела от едната страна може да разкрие вашите нови ботуши.

2. Обемна плетка

Тази пуловерна рокля е в светлозелен цвят. Всъщност той няма голямо значение. По-важна е неговата плетка, която е основният акцент в модела, който е с дължина малко над коляното.

Пуловерна рокля – задължителният подарък тази Коледа

3. Райе в черно и бяло

Няма как да подминем роклята в класическо райе от тези два цвята. С него може да прикриете някои несъвършенства в талията. Ако желаете, добавете колан на кръста.

Рокля върху панталон – трендът от пролетта, който ще пренесем в есента

4. Пуловерна мидирокля с дупки

Този модел е идеален за коледните празници. Той е по-къс и материята му е доста тънка. Има дупки на раменете, като ръкавите са дълги, но могат да бъдат и три четвърти.

Джулия Робъртс със специална рокля на червения килим

5. Винтидж

Тази рокля (първата от ляво надясно на снимката) ни връща към модата през 80-те години. Тогава по-разкроени модели бяха истински хит. Има високо V-образно деколте и ръкави с лек буфан ефект на китките.

За още актуални тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари