IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – с какво да съчетаем дънките и панталоните с широки крачоли?

7 декември 2022 16 30

Прибирайте впитите модели обратно в гардероба

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Вече е официално – дънките и панталоните с широки крачоли се завръщат на мода, както се вижда от широкото им разпространение по дефилетата от последните месеци и избора на известни личности в социалните мрежи. Освен това забелязахме нарастване на популярността на модела във всеки един аспект на модата, независимо дали говорим за офис облеклото или за нещо по-ежедневно.

Носенето на дънки с висока талия и широки крачоли е сигурен начин да изглеждате по-високи и по-слаби, а и е много лесно да ги съчетаете с останалите дрехи в гардероба си. Носете прекрасни бижута със семпъл топ и любимия си чифт дънки с широки крачоли и сте готови.

Що се отнася до панталоните с широки крачоли, те също са толкова гъвкави, колкото дънките. Подобно на любимите ви маратонки, те са удобни и просторни, съчетават се с почти всичко и могат да бъдат подходящи както за офиса, така и за излизане с приятели. Плюс това, има само едно нещо, което трябва да имате предвид, когато съставяте външния си вид – пропорцията.

Зимна мода – с какво да съчетаем дънките и панталоните с широки крачоли

За официален повод

Когато поводът изисква нещо по-обрано, нищо не може да се сравни с любимата ви тениска или блуза. Направете се още по-високи или слаби, приберете горната дреха в дънките или панталона си. Носенето на тесен топ с панталони с широки крачоли създава хармоничен външен вид. Тази зима опитайте памучна блуза, която да създаде по-непринуден стил, но в същото време ще ви помогне да изразите талията и да създадете илюзията за фигура на пясъчен часовник, като същевременно скриете всички недостатъци на корема.

За работна среда

Тези свободни, удобни дънки и панталони с широки крачоли бързо ще се превърнат в неизменна част от гардероба ви, независимо дали оформяте перфектния външен вид за работа от вкъщи, за пътуване до офиса или за среща на кафе.

Някои нюанси обаче допълват други по-добре в официални ситуации поради различните типове тяло. Може да си позволите да акцентирате повече върху долната си половина с ярки цветове, ако сте високи и слаби. По-тъмните и неутрални силуети, като тъмносиньо или черно, може да са за предпочитане за по-ниски или по-закръглени дами. Ако носите щампи в офиса, използвайте класиката вместо нещо твърде крещящо.

Когато се обличате небрежно за офиса, сакото не се очаква да бъде част от тоалета, но все пак е разумно да имате такова подръка, в случай че попаднете в компанията на по-официално облечени колеги. Добре оформено сако, което не добавя твърде много материя или не виси свободно на раменете, ще ви помогне да избегнете шанса да изглеждате дребни и да разрушите иначе страхотното си облекло. Може да създадете илюзията за фигура на пясъчен часовник, като носите блейзър, който подчертава раменете ви и скрива бедрата.

Що се отнася до обувките, не ви препоръчваме да носите любимия си чифт маратонки или модел с висока подметка. Вместо това сложете токчета, боти или ботуши за създаването на по-професионален и по-изчистен стил. Допълнителната височина ще придаде елегантност и лекота на визията, като в същото време ще добави няколко сантиметра към фигурата ви, ако имате нужда. За да изглеждат краката ви по-дълги и тялото по-стройно, използвайте обувки, които са или бели, или в същия цвят като дънките ви.

Аксесоарите са последната стъпка в създаването на изчистен и професионален външен вид. Изберете комплект висящи обеци с дълъг и тънък дизайн. Дълга огърлица с ефектна висулка или няколко по-къси огърлици са достатъчни за завършване на визията.

Корсет за парти сезона – сред тенденциите за зима 2022

Празнични тоалети – рокля с холографски ефект

Празничен стил – седем цветни тоалета за зимата

За вечер с приятели

Облеклото за вечеря с приятели или с половинката трябва да включва удобни слоеве, красиво горнище и панталони с широки крачоли. Можете да постигнете това и с чифт дънки и плътен пуловер. Тази комбинация улеснява удобството и спокойствието по време на вечеря или по време на кино среща. Облеклото би изглеждало страхотно с чифт маратонки или чифт красиви токчета и малка чантичка.

Изберете лека блуза, ако времето позволява. Добавянето на женствени детайли като ръкави с волани, плисета и по-романтични цветове засилва спокойната атмосфера на дънките и панталоните с широки крачоли. Това е идеалната комбинация от лежерно и романтично, благодарение на добавянето на чифт ефектни обеци и украсен клъч.

За една бляскава вечер носенето на дънки с широки крачоли с токчета и топ без презрамки или деликатен потник е най-добрият начин да изглеждате красиво и женствено. Палто от изкуствена кожа или блестящ блейзър ще завършат визията ви и ще ви подготвят за най-горещото парти в града.

За още актуални тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари