IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паулина Порижкова посрещна новата година топлес

5 януари 2023 12 30

Моделът сподели, че иска промяна през 2023 г.

Getty

Getty

Паулина Порижкова посрещна новата година топлес. Известният модел сподели, че влиза в нея, въоръжена с мъдростта си и изтъкна за пореден път, че не се срамува от своите извивки.

„Новата година е широко отворена. Поздравявам я гола. Защото няма какво да крия“, написа тя.

По думите на Порижкова, тя най-накрая се чувства комфортно в собствената си кожа.

В профила си в Instagram Паулина е споделила снимка, на която е само по бикини, гледайки замислено през прозореца.

По думите на звездата, тя няма нужда от броня, когато носи със себе си опита и мъдростта си. И всички нейни добри качества се крият зад нейното тяло и са невидими отвън. Ето защо може да стои гордо дори и топлес.

През последните месеци на 2022 г. Порижкова говори открито за остаряването и белите си коси, които не смята да прикрива.

„Мисля, че сме направили огромни крачки в приемането на всички различни видове красота. Мисля, че размерът, цветът и всички тези неща, които преди бяха толкова еднакви, сега са се разширили до доста грандиозна степен. Но възрастта, ейджингът, това е нещо като последната граница“, разкри тя преди две години.

Тази година Порижкова иска да забрави миналото

В първия ден на новата година известната блондинка сподели своята равносметка за 2022-а и разкри какви са нейните планове за следващите месеци.

„През 2023 г. се надявам да мога да се откажа от миналото. Да спра да се опитвам да живея в него за комфорт – въпреки че боли и ще продължава да боли, докато оставам там“, разкри тя.

Звездата коментира още, че винаги се е страхувала от неизвестното, но сега иска смело да поеме към него.

Мнозина предполагат, че Паулина говори за това, че най-сетне е преодоляла загубата на бившия си съпруг и е готова за нова връзка.

Паулина Порижкова: Имам бръчки и това не ме прави грозна

Паулина Порижкова: Откривам себе си след смъртта на съпруга ми

Паулина Порижкова разказа, че покойният ѝ мъж бил обсебен от нея

Моделът не харесва ботокса

По повод коментарите, че има корекции по себе си, Порижкова коментира в свои интервюта, че вместо поставяне на ботокс за опъване на бръчките, тя предпочита процедури с лазер.

„Всичко, което правя, е неинвазивно и е невероятно фино. Леченията, които предпочитам, са тези, при които не изглеждате така, сякаш сте били наранени от мечка“, казва шеговито тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари