IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пухена жилетка – седем начина да я носите тази зима

16 януари 2023 12 30

Когато времето навън е твърде топло за яке, но не достатъчно да тръгнем само по блуза

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Преди да кажем, че пухените жилетки отново са на мода, може би трябва да си зададем златния въпрос – излизали ли са някога от мода?

Независимо от всичко, всеки студен сезон ще видите пухени жилетки, подредени по рафтовете в магазина. Най-вероятно имате една, която вече виси в гардероба ви и само чака да бъде използвана. За ваш късмет, ние знаем точно как да включите дрехата в стила си тази зима.

Пухената жилетка не трябва да е строго определена за зимни дейности на открито – въпреки че осигурява необходимата топлина и удобство, когато трябва да отидете до магазина и навън все още не е толкова студено за палто или яке. Също така е прекрасен избор за моментите, в които колата е доста студена, но не може да карате с по-обемни якета, така че трябва да намерите вариант, който ви освобождава ръцете, но топли гърба.

Ако начинът на носене на пухена жилетка ви изглежда доста сложен за измисляне, ние имаме няколко лесни предложения за вас. Вероятно повечето дрехи от комбинациите вече ги притежавате, така че е необходимо само да се разровите в гардероба си.

Пухена жилетка – седем начина да я носите тази зима

1. С пуловер и панталони с широки крачоли

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Ogata (@kateogata)

Тази комбинация ще гарантира, че дори една обикновена пухена жилетка може да изглежда стилно и шикозно. Заложете на малко по-голям номер от обикновено, за да пасне идеално на панталоните с широки крачоли, които се съчетават чудесно с пуловер или поло.

2. С блуза в същия цвят

Едноцветното облекло никога не е лоша идея, особено когато нямате време да мислите как да комбинирате различните нюанси в гардероба си. Ако сте поканени в последния момент на кафе с приятелка и времето навън вече е достатъчно топло, просто облечете блуза с дълъг ръкав и жилетка в един и същи цвят и сте готови.

3. С клин и кубинки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Rae (@trulyjamie)

Едно от най-добрите качества на пухените жилетки е тяхната гъвкавост. За приключения на открито изберете обикновен клин или спортен панталон, който да комбинирате с любимите си кубинки или обувки с по-висока и плътна подметка. За да ви е удобно през целия ден, визията може да бъде завършена с пухена жилетка, която ще осигури топлина и свобода на ръцете.

4. С прав панталон и боти

Да, жилетката може да се използва и за официални поводи. За по-стилна визия, заложете на боти на токчета и прави панталони. Ако имате повече смелост, изберете жилетка в металик или по-ярък цвят.

5. С домашни дрехи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren kay (@laurenkaysims)

През последните години все повече време прекарвахме у дома, така че нищо чудно да имаме повече домашни дрехи, отколкото такива за излизане. С настъпването на зимата и евентуално по-студеното време, престоят вкъщи отново идва на преден план. Хубавото е, че жилетката може да се използва съвсем спокойно и с домашни дрехи, като с тази комбинация можете да ходите до магазина, до близкото кафене, на разходка в парка или каквито и да е други активности в близост до дома.

Зимна мода – 6 лесни тоалета за студеното време

Дънките на 2023 – какви модели да носите

6. С голям суитшърт

Ако имате дълга пухена жилетка, която се опитвате да включите в ежедневния си стил, изпробвайте я в комбинация с голям суитшърт. По-големите ръкави ще осигурят двойно повече ефектност, привличаща вниманието на околните.

7. С къс топ и панталон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae Everyday (@raeannlangas)

Ако се чудите как да оформите късата си жилетка, тази формула може да се превърне във вашия нов любимец. Изберете къс топ, за да подчертаете дължината на жилетката, и го балансирайте с чифт панталони с широки крачоли и висока талия.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Хахаха ( преди 1 година )