IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – 6 лесни тоалета за студеното време

5 януари 2023 10 30

Когато температурите започнат да се държат подобаващо

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Колкото и да не ни се вярва, навън е зима. Поне според календара. Температурите обаче са на съвсем друго мнение, като до момента не сме изпитали истинския студ, с който по принцип сме свикнали през това време от годината. Дори малко се притесняваме, ако трябва да сме честни, защото през януари обикновено носим най-дебелите си дрехи и обувки, а до момента все още не сме извадили ръкавиците.

Но по мнение на метеоролози, съвсем скоро зимата ще се завърне към обичайните си температури и ще ни трябват наистина топли тоалети. Това е времето, в което трудно ставаме за работа, защото навън не само е тъмно и студено, но понякога дори вали дъжд или сняг. Освен това трябва и да си размърдаме все още заспалия мозък, за да изберем подходящ тоалет, с който да се чувстваме удобно през целия ден и да запазим топлината на тялото.

Задачата изглежда почти невъзможна, нали? Е, не бързайте да се отказвате. Приготвянето сутрин всъщност не трябва да бъде чак толкова сложно. Перфектната формула за зимен тоалет е също толкова лесна за следване, колкото и лятната, само дето изисква повече дрехи. С няколко основни артикула, любимото ви топло палто и ботуши, които могат да победят дори и най-високия сняг, сте готови.

Зимна мода – 6 лесни тоалета за студеното време

1. Вълнена блуза и кожен панталон/клин

Лесно, но в същото време много ефективно. Тази комбинация от полар и кожен панталон или клин се съчетава добре с всяко палто, ботуши или шал в гардероба ви. Ако искате да бъдете по-незабележими сред тълпата, изберете приглушени нюанси. Ако пък сте решени да направите впечатление и да привлечете погледите, заложете на ярки цветове. И в двата случая обаче ще ви е топло, уютно, като в същото време ще излъчвате стил и елегантност.

2. Дънки, тренч и пухени ботуши

Причината да се радваме, че пухените ботуши се завръщат с пълна сила е, че те са най-удобният и готин начин да останете с топли крака през целия ден. Съчетайте ги с дънки и любимото си вълнено палто или тренчкот за лесен професионален тоалет, към който може да се връщате чак до първите дни на пролетта.

3. Раиран пуловер и шал

Шаловете са невъзпетите герои на зимните месеци. Ако искате да добавите нещо стилно към облеклото си, един шал в ярък цвят или красива шарка може да ви спаси положението. С все по-популярните раирани пуловери, започнали своето господство през 2022 година, изберете ярък шал, който да контрастира с неутралния цвят на блузата и да озари не само тоалета, но и деня ви.

4. Блейзър, панталони и пухени ботуши

Отново пухените ботуши са на фокус тук, но този път са комбинирани с блейзър и панталони с широки крачоли. Това е формула за всеки, който се е събудил твърде късно и няма време да се гледа в огледалото и да избира правилните цветове и шарки. Облечете любимия си тъмен панталон, сложете блейзър и пухени ботуши и бързайте към работа.

5. Голям шал, тренчкот и клин

Най-лесният начин да се облечете през зимата е чрез използването на метода „Скрий всичко“. Той е особено полезен за моментите, когато имате ден, изпълнен със задачи и не ви интересува какво носите под дебелото си палто. Затова заложете на красива връхна дреха, която ще е основният акцент в облеклото, допълнете я със стилен шал и надолу може да облечете клин, панталон или дънки в зависимост от това колко далече от дома си ще отидете.

Рокли за по-пищни дами: 5 идеи от Ашли Греъм

Тя и модата: Най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 година

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

6. Поло, палто и черни дънки

Колкото и да се опитваме да избягаме от тъмните цветове, те са почти задължителни през зимата. Причината е ясна – по-малко си личи, когато се изцапаме с кал, киша или мръсен сняг. Затова черните дънки трябва да са на преден план в гардероба ви, а съчетаването им с палто и поло е идеална комбинация за студените дни.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари