IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли за по-пищни дами: 5 идеи от Ашли Греъм

23 декември 2022 14 30

Моделът не се срамува от извивките си

БГНЕС

БГНЕС

Секси рокли или нещо, което да не подчертава толкова извивките? Това се чудят много пищни дами, подбирайки какво да носят по празниците. За разлика от много други жени, те невинаги си намират перфектния празничен тоалет в първия магазин. Въпреки това, според модни експерти, те не бива да носят само широки модели и да залагат единствено на черния цвят, който ги прави по-слаби.

Като говорим за размери над L и XL, се сещаме за Ашли Греъм. След раждането на три деца, плюссайз моделът има какво още да направи, за да влезе отново във форма, но не бърза въобще с това. Причината е, че както преди да забременее, така и след появата на нейните наследници, тя не се срамува от своите извивки. Напротив, дори насърчава по-едрите жени да носят секси рокли, без да се притесняват от хорското мнение.

Наскоро Греъм сподели, че за рождения ден на своя приятелка е трябвало да използва солидно количество специално тиксо, за да не изглеждат гърдите ѝ твърде увиснали. И неволно даде на последователките си няколко идеи за празнични тоалети.

Рокли за по-пищни жени – на какво заложи Ашли?

1. Златна с изрязан гръб

За рождения ден на Тори Кели пухкавата брюнетка е избрала къса рокля в златист цвят, прилепваща по тялото. Тъй като е с изрязан гръб, Греъм не носи сутиен. Ето защо е повдигнала бюста си с лепенки.

Роклята е в стил Y2K, на марката Poster Girl. Макар нейната дължина да притеснява много по-едри дами, можем да ви кажем, че има сходни модели, които стигат до колената или до пода.

2. Оптична илюзия

Няма нищо по-елегантно от една жена, носеща ефирна дълга рокля за Коледа или Нова година. Точно такава показва Греъм за една от своите изяви. Тя е по актуална за 2022 г. тенденция – оптична илюзия.

В горната си част роклята е с дупки, като изглежда така, сякаш е от сатен, нагънат по тялото. Всъщност оптичната илюзия я прави да изглежда по-секси.

Освен кафявия цвят, на който е заложила Ашли, ви съветваме да изберете червен, който е перфектен за Коледа.

3. Рокля с мрежа

Така наречените „голи рокли“ бяха истински хит на червения килим на много събития през изминалата година. Ако като Греъм не се притеснявате от фигурата си, можете да си поръчате сходен празничен тоалет.

Дали за Коледа, Нова година или някой рожден ден през 2023-а, можете да облечете прозираща мрежа в черно, сребристо или златисто. А под нея да се вижда вашето плътно бельо. Именно това направи моделът, отивайки на американските награди за личност на годината.

4. Сатенено изкушение

Тези рокли са доста елегантни. В случая Греъм позира с модел в кафяв цвят, който е с паднали рамене и по-открито деколте. Дължината е под коляното, като по средата има секси цепка.

С този празничен тоалет брюнетката показва, че въпреки това, че е по-едра, може да изглежда изключително елегантно, носейки сатен в подходящата кройка.

Ако искате такава рокля за Коледа, по-добре е да е права, отколкото с набори, защото ще изглеждате по-пухкава.

Зимна мода: Как да носим рокли в студеното време

7 стилни комбинации на летни рокли и обувки

Официални рокли – Мария Бакалова с модел за 6 хиляди долара

5. Рокля в цвят маджента

Можете да посрещнете 2023 г., обличайки се в цвета, който ще бъде номер едно в следващите 12 месеца.

Ако не искате нещо твърде късо и разголено, защото се притеснявате от фигурата си, може да изберете дълга и леко по-широка рокля в цвят маджента за повода.

В случая Ашли носи уникален сатенен модел с V-образно деколте. Въпреки леките набори около ханша, той не добавя допълнителни килограми.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Bhgt ( преди 1 година )
Отвратителни,отблъскващи модели на рокли! Пълен поврътняк!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар