IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официални рокли – Мария Бакалова с модел за 6 хиляди долара

14 декември 2022 16 30

Той е дело на известен дизайнер

БГНЕС

БГНЕС

„Започнаха дефилетата на червения килим на 35-ите Европейски филмови награди!“. Това написаха преди броени дни от Европейската филмова академия в Instagram, където показаха любопитно видео. В него Мария Бакалова става от стола у дома и се преобразява, за да отиде на събитието, провело се в Рейкявик, Исландия. На него тя блесна със страхотна официална рокля.

Българката заменя обикновения клин и широк пуловер с дълга рокля с три четвърти ръкави, украсена с уникална дантела. С нея тя се появи на сцената, за да връчи една от статуетките.

„За мен е голяма чест да имам възможността да се срещна с толкова много от идолите ми и дори да им връча награда“, сподели Мария в Instagram, след като се прибра.

Черната рокля на Бакалова – на известен дизайнер

Модни експерти веднага уточниха, че уникалният модел, подбран от нашенката, е на известния ливански дизайнер Джордж Шакра. При това струва цели 6 хиляди долара.

Въпросната рокля, с която Мария дава целувки на камерата, завъртайки се, за да го демонстрира, е от есенно-зимната колекция на Шакра. Като според коментари в социалните мрежи, той е най-ценният сред останалите.

Българска красота в Кан: Нина Добрев до Мария Бакалова

Мария Бакалова отново сред звездния елит на парти на Louis Vuitton

Снимка за историята: Мария Бакалова до Джей Ло

Прически лято 2022: Мария Бакалова вече не е блондинка

По думите на Мария, на церемонията е срещнала своите идоли в лицето на режисьори, които я вдъхновили да стане актриса; артисти, които са пречупили нейната представа за това какво е да си пред камера, както и филми, които са я накарали да повярва, че човек може да промени света чрез силата на киното.

В социалната мрежа младата актриса сподели, че е завела майка си – Румяна Бакалова, на червения килим на Европейските филмови награди. По нейните думи, двете трябва да повторят излизането си някъде другаде.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари