IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимка за историята: Мария Бакалова до Джей Ло

1 септември 2021 14 30

Двете дами се прегърнаха по време на ревюто на Dolce & Gabbana

Снимка: Getty Images

Колкото и успешен и известен да си, винаги имаш идоли, на които се кланяш. Хора, които те вдъхновяват и те карат да преследваш мечтите си. Те са онези, към които винаги гледаш, когато нямаш сили да продължиш напред и онези, като които искаш да станеш като пораснеш. А когато животът те срещнеш с един от тези идоли, ти трябва да запечаташ този момент, за да го имаш завинаги.

Така се случи и с Мария Бакалова, която продължава да жъне успехи в Холивуд. С играта си в "Борат 2" българката успя да получи номинация за всичките важни награди, включително "Златен глобус" и "Оскар". Това я превърна в първата наша представителка, която се сдобива с подобна чест. Въпреки че Мария остана без награда, постижението й дълго ще се помни. 

Освен в Холивуд, Бакалова жъне успехи и в модната индустрия, получавайки покани за най-важните дефилета през годината. Едно такова беше това на Dolce & Gabbana преди няколко дни в Италия. За него пристигна цяла плеяда от звезди, включително Хелън Мирън, Хайди Клум, Моника Белучи и Дженифър Лопес. Именно с последната Мария успя да се срещне и да се похвали в социалните мрежи. 

Стилистът на българката запечата момента, в който Бакалова и Джей Ло са прегърнати и се усмихват към камерата. Двете дами са облечени във величествени тоалети на Dolce & Gabbana, като Лопес носеше атлазен панталон с флорални мотиви, дълга пелерина, златна чанта и бляскава диадема. До нея Бакалова е със златна рокля с красива бродерия, допълнена от сребърна диадема

Преди това Мария се появи с няколко други тоалета из Венеция, включително червен спортен екип и бяла тениска, който по-късно замени за красива бяла рокял с гол гръб, която беше украсена със златни детайли. Точно за ревюто Бакалова отново се премени, като облече розова рокля, която комбинира с малка чанта с флорални мотиви и бляскави обувки на висок ток. 

В своите истории в Instagram българската актриса показа, че на ревюто няма звезди, а само обикновени хора, които знаят как да се забавляват. Тя публикува видео на Хелън Мирън, която танцува заедно с Megan Thee Stallion, като преди това е разменила и няколко стъпки с колегата си Вин Дизел. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Ух ( преди 2 години )
Чудесно са излезли и двете ! Това нашето е направо като принцеса !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар