IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

13 декември 2022 10 30

Певицата прикова погледите с тоалет в розово

Getty

Getty

Кое е най-удобното парче в гардероба за зимата? Разбира се, че това е пухкавият, комфортен и топъл пуловер. Но като чуете за този модел дреха, не си представяйте прекалено скучния в сив цвят, с V-образно деколте. Тази Зима тенденциите са съвсем различни. Онова, което ги обединява са две неща – пъстър цвят и блясък.

Селена Гомес е от звездите, които често ни вдъхновяват със своите визии. Докато на няколко събития я виждахме повече като бизнес дама – в черно от горе до долу, наскоро тя ни изненада, показвайки, че харесва няколко тренда за зима 2022.

Пристигайки за афтърпартито на популярното шоу Saturday Night Live, певицата прикова вниманието на папараците, появявайки се в аутфит, който е изцяло в яркорозово.

Зимна мода – на кои тенденции залага Селена Гомес?

Гомес е с пуловер, клин и обувки на платформа. И трите са в розово.

1. Barbiecore

Първата и най-очевидна тенденция е изборът на цвят – в стил Barbiecore. Пуловерът е във фуксия – един от любимите на Мелания Тръмп, Марго Роби и куп други звезди. Той е на марката Valentino – същата от която са и нейните високи обувки с лачен ефект.

Плътният чорапогащник, който Селена носи заедно с пуловера, е в яркорозово, което ще се прокрадва и в много празнични тоалети.

2. Пуловерна рокля/туника

Не е ясно дали парчето, избрано от Гомес е пуловерна рокля или просто пуловер, чиято долна част е с драперии. Но се предполага, че в съчетанието с чорапогащник тя го ползва по-скоро като туника – тя е от фино плетиво (мохер), което е актуално за сезона.

Тя ѝ даде бъбрек, а Селена Гомес дори не я спомена: Скандал с документалния филм

След Хейли Бийбър – Селена Гомес наруши мълчанието

Великолепна: Селена Гомес в прозрачна розова рокля на Versace

3. Овърсайз

Певицата изглежда чудесно в плетивото, което е по-широко. Дори едното ѝ рамо е открито.

Според модни експерти, овърсайз пуловерите са едно от нещата, които да имате в гардероба си тази зима. Освен тях може да заложите на по-широки дънки и ризи.

Във видео, споделено в социалните мрежи виждаме, че певицата се е появила със своя розов аутфит в горепоменатото шоу. Там драпериите на нейния пуловер изглеждат като симпатична минипола, която се комбинира чудесно с плътния чорапогащник и обувките на платформа.

4. Пайети

За празничния сезон едно от основните неща е да има блясък по дрехите. Ето защо пайетите отново са на мода. Вместо да облече по-официална рокля с тези елементи, изпълнителката е заложила на пуловер, който е с бродерия и пайети.

Има и още нещо, което може да откраднем от визията на Селена Гомес – нейната небрежна прическа. Вместо с пусната коса, тя е прибрала част от нея на висока опашка, около която е увила един кичур, прикрепен с фиба.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари