IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванилено момиче – тренд за зима 2023

21 януари 2023 12 00

Ето какви парчета да носите според него

IStockphoto

IStockphoto

Зимата предразполага да носим по-тъмни дрехи. Ето защо в гардероба на мнозина има предимно черни и сиви облекла, като малко са онези, които обичат по-цветните за сезона. Ала според последните тенденции, като противоположност на това закостеняло схващане, се появяват мъже и жени, носещи бяло или бежово.

Ванилено момиче е тренд, който в момента набира популярност в САЩ и Европа. И ето че много родни инфлуенсъри знаят за него и показват какво точно представлява. Въпросният стил на обличане присъства в много клипове на потребители в TikTok, където събира над 280 милиона гледания.

Носенето на по-светли и неутрални дрехи не е само мода в гардероба, а нещо много повече. Според модни експерти, то е начин на живот.

Ванилено момиче – какво трябва да знаете за тенденцията?

Тук не става въпрос само за обличане от главата до петите в бяло или кремаво. А най-вече за носене на дрехи от удобни материали в меки нюанси в ежедневието. Стилът е еквивалентен на hygge – датската концепция за уютен и комфортен дом.

Все пак, инфлуенсърите съветват да не слагате само дрехи в един цвят, а да направите аутфит, в който има лек контраст. Например светлобежово горнище с долнище в бежов цвят. Или кремаво палто в съчетание с дънки в цвят екрю. Ако искате комплект в стил ванилено момиче, заложете на такъв във фино плетиво.

Как да се обличате според тренда за зима 2023?

Кремави слънчеви очила, чанта и ботуши ще допълнят ваниления ви аутфит, с който няма да останете незабелязани на улицата или в офиса. Да не говорим за бели и кремави шапки, шалове и ръкавици, които може да притежавате.

Не се притеснявайте и да експериментирате с текстурите. Така например под пухкавия кашмирен пуловер може да добавите копринена пола, като обуете елегантни кожени ботуши. Ако искате да добавите черен цвят във вашата визия, той не бива да е основен – тоест, не трябва да е по най-голямата дреха, която носите.

Ето няколко съчетания в стил ванилено момиче, които да изпробвате:

Панталони 2023 - кой модел е най-актуален?

Мода 2023 – 3 тенденции от миналата година, с които да се сбогувате

Мода през 2023 – шест тенденции, които да следвате

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари