IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Халки в златисто – сред актуалните за сезона

12 февруари 2023 16 30

Ето няколко свежи модела обеци, които да носите

IStockphoto

IStockphoto

Всеки зимен аутфит не би бил завършен, ако не добавите към него някакъв подходящ аксесоар. Независимо дали държите на устойчива мода или искате да носите най-актуалното на пазара, може да разчупите визията си с чифт страхотни обеци.

Дори да сте с обемно плетиво, то не бива да ви спира да носите бижута. За разлика от висящите обеци, които се закачат много лесно по шапката, шала или дрехите, има един друг вариант, който е по-удобен. Става дума за тези от типа халки, които се завръщат.

Не си мислете, че халките стават само за лятото. Все повече жени в Ню Йорк залагат на такива в златисто в началото на годината, комбинирайки ги с нежни колиета с висулки.

От тънки до по-масивни, украсени с естествени камъни и перли, обеците тип халка ще властват през зимата. Само че те няма да са твърде големи каквито сме свикнали да виждаме в летните месеци. А според модни експерти, може да се задържат и през пролетта.

Хейли Бийбър, Ким Кардашян, Дуа Липа, Бела и Джиджи Хадид, са само част от звездите, които носят въпросните аксесоари.

Халки в златисто – няколко модела, които да изпробвате:

1. С висулка камък

Изключително семпли и елегантни. Те стават за по-официални или спортно-елегантни визии.

2. По-масивни

Тези са с френско закопчаване. И ни напомнят на златните халки, които много жени носеха през 90-те.

Аксесоари за пролетта – пробвайте обеци в минималистичен стил

Панталони 2023 – кой модел е най-актуален?

Мода 2023 – 3 тенденции от миналата година, с които да се сбогувате

3. Усукани халки

Този вид обеци са със средна дебелина, но не си мислете, че са твърде тежки за вашите уши. Усуканата им текстура ги прави по-забележими и красиви от гладките.

4. С висулка златно топче

Тези обеци са досущ като по-масивните ви от злато, които може би сте притежавали като малки. Само че през 2023-а много брандове предлагат тяхна подобрена версия – с по-масивна висулка, например топче или сърце. Тя върви на златните синджири, които имате като наследство от вашите майки и баби.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
niamam nikakvi , kato si kupia 6te imam . zasega karam natur .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар