IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колие против зли очи по примера на Меган Маркъл – идеално за Лунната нова година

25 януари 2023 12 30

Съпругата на принц Хари носи такова с удоволствие

IStockphoto

IStockphoto

Колие против зли очи е един от аксесоарите, които ще ви предпазят от негативна енергия през новия лунен месец, а и не само. Той стартира преди броени дни и докато Луната расте, няма лошо да носите нещо повече от бижу на врата си.

Посрещайки новата Лунна година, хиляди хора по света си купуват специален талисман, с който да привлекат благополучие и същевременно да се предпазят от хората, които нямат добри намерения. Тъй като по традиционния лунен календар 2023-а е на Водния заек, това може да е връзка или синджир с висулка под формата на животинчето с чисто сърце. Ала много известни личности вдъхновяват с нещо по-красиво и същевременно нестандартно, което държи злите очи надалеч.

Меган Маркъл например, която се интересува от астрология и нумерология, често носи бижута, които имат символично значение. Тя нерядко се появява със своето колие Edge of Ember Evil Eye, в което основен символ е окото на Назар. Малко след това моделът с кръгла плочка в златисто бе разпродаден.

Независимо дали искате същото колие като това на съпругата на принц Хари или друг персонален талисман, важното е да не забравяте, че е хубаво той да има оченце със син и бял цвят, с което хем ще държите враговете си надалеч, хем ще привличате положителна енергия и късмет.

Колие против зли очи – ето няколко, от които да изберете

Според астролози, за новата Лунна година може да си поръчате колие на две или три нива с вашата зодия, съчетана с няколко други висулки. Така освен окото на Назар, ще добавите няколко естествени камъка, всеки от който има различна сила и действа като талисман.

Що се отнася до формата и размера на оченцето, имате безброй варианти. Следвайки тенденцията от миналото лято, колиетата с два или три синджира, върху които висят безброй елементи като оченца и други, са истински хит. Колкото по-цветни са те, толкова по-забележими ще са.

1. Мъничко оченце

Едно изключително нежно предложение. Тук оченцето е кръгло и миниатюрно, колието също.

2. Окото на Назар с камъни

Тук основата на висулката, предпазваща от зли очи, сякаш е от охридски бисер. Около него има обков в златисто, декориран с дребни камъчета.

Бижута 2022: Окото на злото под различни форми

Нокти с окото на злото – новият тренд в маникюра

Маникюр с оченце – 4 идеи, които да пробвате

3. Огърлица с оченца

Ако искате нещо по-цветно, но не толкова обемно, си вземете огърлица от закачващи се един за друг елементи, на която има повече от една висулка.

Тук всяко оченце е в различен цвят, което само по себе си също носи различна символика.

Ако не харесвате бижутата за врата, може да си харесате някоя гривна. Самата Маркъл например има няколко различни с оченце по средата.

За още тенденции при аксесоарите и новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари