IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

24 януари 2023 16 30

То повишава самочувствието и настроението

Getty

Getty

Кейт Мидълтън посети отбора на Английската лига по ръгби за хора с инвалидни колички в двореца Хемпп. Там принцесата на Уелс се отличи със стил, освен с избора на страхотен костюм в цвят бордо, комбиниран с тънък бял пуловер. На него се открояваше уникално бижу, което има символично значение.

Съпругата на принц Уилям има богата колекция от аксесоари, някои от които струват цяло състояние. Но много често тя носи и такива, които са напълно достъпни за обикновените хора. Да вземем например нейното колие със слънчев камък, което не е просто за украшение на врата, а действа като талисман и привлича положителната енергия.

Бижуто в златисто е на марката Danielle Draper и се предполага, че тя го е получила като подарък за специален повод.

Аксесоари 2023 – за какво се носи слънчев камък?

На изчистения синджир, който носи Кейт Мидълтън, виждаме висулка в кръгла форма. В нея има слънчев камък, който мнозина ще използват през новата лунна година, за да добият повече самочувствие и увереност в себе си. Неслучайно го наричат камъка на успеха.

Някои веднага свързаха излизането на биографичната книга на принц Хари и обвиненията в нея към неговия брат, със скритото послание, което може би носи въпросното колие на врата на принцесата на Уелс.

слънчев камък,

Getty/IStock

Подобно на Меган Маркъл, която често говори чрез начина си на обличане, Кейт иска да покаже с бижуто, че въпреки написаното в биографията, тя е в добро настроение и ходи с високо вдигната глава. Според специалисти, именно слънчевият камък може да помогне на хората да се освободят от тежестта, че се чувстват дискриминирани. И ще им помогне да се заредят с оптимизъм, доверие и ентусиазъм.

Бижута 2023 – стилът ар деко се завръща

Как бижутата отразяват вашата личност

Зима 2022 – какви бижута да носите?

От друга страна цветът на чакрата на слънчевия сплит е жълт. Ето защо това може да спомогне за облекчаване на болките в гърба и справяне с депресията.

Слънчевият камък цитрин, който е избрала Мидълтън, всъщност е разновидност на кварца, само че има по-наситен жълт цвят. Освен под формата на висулка, вие може да го носите на пръст, гривна или пък нежни обеци с винт или френска закопчалка.

За още новини от света на красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари