IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как бижутата отразяват вашата личност

1 януари 2023 13 30

Ето и какво издават те

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Чудили ли сте се какво издава за вас изборът ви на бижу? Докато личността е изключително сложен въпрос, бижутата са инструмент, който можете да използвате, за да изразите себе си. Ако отделите малко време, за да помислите какво казват бижутата за хората, които познавате, както и за тези, които срещате за първи път или виждате на улицата, можете да започнете да разбирате какво говорят собствените ви бижута за вас. Ето и някои насоки:

Забавни бижута

Ако обичате да носите големи обеци, ефектни колиета или екстравагантни коктейлни пръстени с цветни, създадени в лаборатория скъпоценни камъни, тогава е много вероятно вие да сте в центъра на всяко парти. Вие сте весели, общителни, екстровертни и обичате вниманието. Хората ви харесват, защото сте забавни и лесни за комуникация.

Цветово съгласувани бижута

Тенденцията за съгласувани по цвят бижута не е нищо ново. Що се отнася до личността, бижутата, които се предлагат в съвпадащи комплекти, обикновено се харесват на хора, които са организирани и много отговорни. Изобщо не е изненадващо, че много професионалисти избират да носят съчетани по цвят бижута. Златни гривни и огърлици с подходящи обеци или пълен комплект перлени бижута казват на другите, че много се интересувате от тяхното мнение. Хората може да ви потърсят за съвет, просто защото изглеждате толкова професионално и излъчвате някаква авторитетност.

Рециклирани бижута и/или бижута, направени с естествени елементи и камъни

Може би гравитирате към обеци, изработени от морско стъкло, огърлици, изработени от дърво и миди, или стари тюркоазени гривни, датиращи от 70-те години на миналия век. Може би обичате гривни с уникални елементи. Ако не цените нищо повече от ръчно изработени бижута, които ви напомнят за света около вас, тогава е много вероятно да сте любители на природата. Вашите дрехи и бижута може да включват ярки цветове, но определено оценявате земните тонове като морскосиньо и горскозелено. Вие сте земни, спокойни и много балансирани. Често само с присъствието си успявате да вдъхнете спокойствие и мир, така че хората гравитират около вас инстинктивно.

Антични бижута

Ако обичате старинните бижута, може да сте носталгични или да сте моден сетър. Във всеки случай харесвате бижута, които се открояват и обичате факта, че вашите бижута идват с история. Може да не се интересувате много от имената на марките; всъщност може да предпочетете уникални винтидж предмети, които са единствени по рода си. Ако античните бижута са ви любими, вероятно сте интересен човек и изключителен събеседник.

Елегантни, класически бижута

Почти всеки обича външния вид на класическата елегантност. Ако предпочитате прости, елегантни бижута, които вървят с всичко, тогава е вероятно да имате традиционни ценности и да клоните към по-консервативния тип хора. Вашите прости, елегантни бижута ви карат да изглеждате перфектно уравновесени, независимо от ситуацията. Излъчвате и някаква аристократичност и сериозност, която респектира.

Луксозни бижута на известни марки

Ако обичате бижута на известни марки от луксозни производители, тогава е вероятно да сте човек, който обръща голямо внимание на детайлите във всички аспекти на живота. Никога не се задоволявате с второто най-добро и работите усилено, за да постигнете целите си. Награждавате се за усилията си и хората се възхищават на високото ви самочувствие, както и на признателността ви за по-фините неща в живота. Обичате да правите изявления и вероятно сте отлична домакиня.

За още новини от света на модата, красотата и звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари