IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възходът продължава: Дъщерята на Пол Уокър стана лице на Tiffany

25 октомври 2022 15 00

Медоу уверено върви към модния връх

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пол Уокър със сигурност се усмихва до уши, гледайки как професионалният възход на дъщеря му Медоу продължава с пълна сила.

23-годишният модел току-що стана лице на Tiffany & Cо., снимайки се за новата им колекция слънчеви очила. Медоу е едно от главните действащи лица в кампанията, като това е поредният ѝ успех в модата. Новината бе потвърдена и от самата нея чрез публикуване на снимка от рекламата, на която носи слънчеви очила във формата на пеперуда със златни акценти на рамката. Медоу допълни визията с дантелен топ, златни бижута и лак и червило в яркочервено.

От Tiffany също споделиха за новата колаборация, публикувайки видео от кампанията, в което Медоу носи класически кафяви очила, както и диоптричен модел с черна рамка. „Всички гледат към Медоу Уокър. Съвременни, елегантни и изработени в Италия, нашите нови слънчеви очила и оптични модели смело преоткриват колекцията бижута Tiffany HardWear“, написаха от бижутерийната компания.

Неразрушима връзка: Вин Дизел заведе дъщерята на Пол Уокър до олтара

Дъщерята на Пол Уокър със стилна поява на премиерата на „Бързи и яростни“

Това обаче не е първият голям пробив на Медоу в модната индустрия. Тя също така бе главно действащо лице в кампанията на Proenza Schouler през 2021 година. Тогава моделът разкри, че ще участва в рекламата за модните стилове на миналата година, пишейки в описанието, че е много благодарна на всеки, който я подкрепя и вярва в нея.

„Благодаря на Джак и Лазаро за вярата в мен, за да споделя тази прекрасна колекция със света. Благодаря на семейството ми от DNA models, че ме напътства във всяка стъпка от пътя“, написа тогава дъщерята на Пол Уокър към дизайнерите Джак Макколъх и Лазаро Ернандес.

Медоу, която навършва 24 години на 4 ноември, бе облечена с костюм с широк панталон, украсен със златни и бели копчета на една от снимките от кампанията, и кафява кожена рокля с плисиран корсаж за друга.

Избрала да не тръгва по актьорските стъпки на известния си баща, Медоу реши да се занимава с мода и очевидно ѝ се отдава. През ноември на миналата година тя застана на първата си корица на Vogue за корейското издание. На нея моделът бе облечен в дълга бяла рокля, към която бяха добавени златен колан и бели маратонки.

През март 2021 година пък Медоу откри дефилето на Givenchy за колекцията есен/зима 2021. На подиума тя носи голям блейзър, комбиниран с асиметрична пола и токчета. Аксесоарите ѝ включваха черно колие и сиви обеци. Цялата визия бе завършена с прическа в стил боб с бели кичури.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари