IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър с първа корица за Vogue

19 ноември 2021 10 30

„Това е сбъднатата ми мечта“, написа Медоу в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Медоу Уокър има още един повод за радост.

След сватбата ѝ с актьора Луис Тортън-Алън и факта, че успя да победи рака, дъщерята на покойния Пол Уокър се появи на първата си корица на Vogue. Щастливата новина беше обявена от самата Медоу, която сподели снимка от фотосесията си. На красивата снимка моделката е облечена в дълга бяла рокля, приличаща на тези на древногръцките богини. Към нея беше добавен златен колан и бели маратонки.

„Моята първа корица за Vogue!!! Изключително много благодаря на прекрасния си екип. Това е сбъдната мечта“, написа Медоу под снимката. Младата звезда застава на първите страници на корейския Vogue, като това е поредното ѝ постижение в модата. В момента тя е част от агенцията DNA, като през последните няколко месеца все по-дейно участва в различни кампании.

През март Медоу откри дефилето на Givenchy за колекцията есен/зима 2021 година. Тогава тя носеше голям блейзър, комбиниран с асиметрична черна пола и токчета. Аксесоарите ѝ включваха черно колие и сиви обеци. Външният ѝ стил беше завършен с прическа в стил боб с бели кичури. Малко по-късно Уокър се появи в броя за есен/зима 2021 на списание AnOther, както и участва в кампанията на Zara за есенно-зимната мода.

Но не само кариерата на Медоу е това, което се нарежда в живота ѝ. Наскоро моделката сключи брак с актьора Луис Тортън-Алън. Щастливата новина беше обявена в социалните мрежи на 22 октомври, когато булката сподели снимки от церемонията, включително и черно-бяло видео, което показваше няколко клипа от сватбата. „Женени сме“, написа Медоу. Според списание People, церемонията се е състояла в Доминиканската република през октомври.

Както се вижда от снимките в Instagram, на щастливото събитие са присъствали колегите на Пол Уокър – Джордана Брустър и Вин Дизел, който е съпроводил Медоу до олтара.

Преди няколко дни пък моделката проговори за сериозен здравословен проблем, който е успяла да победи. В Instagram тя сподели снимка от болница, като заяви, че се е подложила на лечение на рак, което е било успешно. „Преди 2 години. Изминах дълъг път“, написа Медоу. Тя допълни, че се чувства благословена и благодарна и че от тумора вече няма и следа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )