IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неразрушима връзка: Вин Дизел заведе дъщерята на Пол Уокър до олтара

25 октомври 2021 14 40

Медоу Уокър се омъжи два месеца след годежа си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Както се пее в песента на Wiz Khalifa и Charli Puth „See You Again“, „Едно малко нещо се превърна в приятелство, а това приятелство в тясна връзка/и тази връзка никога няма да бъде разрушена, любовта няма да бъде изгубена“.

Текстът е специално написан за последната сцена от „Бързи и яростни 7“, където се отдава почит на покойния Пол Уокър. Думите обаче сякаш не са писани от професионални текстописци, а са казани от Вин Дизел, който е един от най-близките приятели на актьора. Двамата играят в поредицата „Бързи и яростни“ още от началото през 2001 година и развиват близка връзка на екран, която бързо се пренася и в реалния живот. Семействата им се обединяват и стават едно цяло.

Тази връзка продължава и след смъртта на Пол Уокър през 2013 година, когато Вин Дизел обещава, че ще се грижи за дъщерята на своя приятел. Точно така и става. Медоу Уокър се превърна в четвъртото дете на Дизел и той винаги е показвал подкрепата си към нея. Да не говорим, че Вин е кръстник на моделката. Но най-голямото доказателство за неразрушимата връзка беше показано през уикенда, когато Медоу се омъжи, а човекът, който я заведе до олтара, беше именно Вин Дизел.

22-годишната дъщеря на Пол Уокър каза „Да“ на актьора Луис Торнтън-Алън два месеца след годежа. Церемонията се състоя в Доминиканската Република пред малка група семейство и приятели. Ограниченият брой хора се наложил заради продължаващата пандемия и рестрикциите около нея. Дори родителите на младоженеца не са могли да присъстват.

Съпругата на Вин Дизел – Палома Хименс – е помогнала на Медоу да организира цялата сватба. „Тя свърши чудесна работа. Не можехме да си представим да е по-перфектно и по-уникално от това. Луис и аз знаехме точно какво искаме още от началото. Беше много интимна церемония“, заяви булката пред Vogue.

Роклята на моделката е направена от дизайнера на Givenchy Матю Уилямс и е изработена специално за Медоу. „Той беше първият човек, на когото се обадих след предложението за брак. Попитах го дали може да ми направи роклята. Той веднага се съгласи и ме поздрави“, разкрива Медоу. Няколко дни по-късно тя получава скици, от които да избира дизайна. Споделя, че е искала нещо безвременно, шикозно и елегантно. Така Медоу се сдобива с две рокли – уникална Givenchy за церемонията на плажа и по-младежка за празненствата в Ню Йорк, които са се случили няколко дни след завръщането на младоженците от Доминиканската република.

„Моята приятелка Медоу вече е най-красивият човек отвътре и отвън. Затова исках да позволя на характера ѝ да блести през най-простата, но най-модерна булчинска рокля“, казва Уилямс пред Vogue. Той изработва рокля във формата на пясъчен часовник от копринено кадифе и гол гръб, която се държи само от една връзка зад врата. Воалът е толкова нежен, че едва се забелязва и задържа вниманието върху красивите очи на Медоу. Моделката носи бижута от Tiffany & Co., които допълваха роклята.

Вин Дизел зае мястото на Пол Уокър и заведе Медоу до олтара, а Джордана Бустър, която влиза в ролята на Мия – любовта на Брайън, също беше сред гостите. Във видео, публикувано в профила на 22-годишната булка, се вижда как актьорите от „Бързи и яростни“ са едни от първите, които поздравяват и прегръщат Медоу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари