IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златни обеци – изкупиха модел на Кейт Мидълтън

22 февруари 2023 12 30

С него тя се появи на наградите БАФТА

БГНЕС/Getty

БГНЕС/Getty

Златните обеци на Кейт Мидълтън, с които тя бе на червения килим на наградите БАФТА, се разпродадоха из магазините в Лондон. По данни на списание Hello, само няколко часа след като стана ясна марката им, фенове на принцесата на Уелс са ги изкупили.

Както вече писахме, съпругата на принц Уилям бе неотразима на събитието, за което избра да облече своя стара рокля. Давайки пример за устойчива мода, тя я комбинира с елегантни обувки на висок ток и златни обеци с голямо цвете и висящи елементи.

Освен с преправения модел в бяло на Alexander McQueen, Кейт привлече погледите с уникалните лъскави аксесоари на ушите си от Zara.

41-годишната Мидълтън донесе холивудски блясък, като съчета монохромния си ансамбъл със златните обеци и ослепителни обувки в сходен тон на бранда Aquazzura.

Дълги обеци с флорални мотиви – тренд за пролет/лято 2023

По всичко личи, че моделът, носен от принцесата на Уелс, ще е един от актуалните за предстоящите топли сезони, в които може да носим повече аксесоари по себе си. На острова те струват между 12 и 14 паунда. И макар вече да са разпродадени, може да се сдобиете със сходни в същия стил.

Кейт Мидълтън и Памела Андерсън се довериха на бранда на Виктория Бекъм

Аксесоари 2023 – бижуто със слънчев камък на Кейт Мидълтън

Дамата в червено – Кейт Мидълтън впечатлява с костюм

Тази пролет флоралните мотиви ще са навсякъде. Ето защо може да се сдобиете с един чифт златни обеци като тези на Кейт Мидълтън. Те може да са с основа цвете, на което са закачени други по-малки. Или пък с листо – друг популярен ботанически мотив, използван от много бижутери.

Кейт Мидълтън,

Getty

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари